TRAILER: Ryan Reynolds moet een virtuele wereld redden in ‘Free Guy’

Nieuwe Free Guy trailer Ryan Reynolds

TRAILER: Ryan Reynolds moet een virtuele wereld redden in ‘Free Guy’

In de aankomende film Free Guy moet Ryan Reynolds vechten om een virtuele wereld te redden. Ryan speelt een achtergrondpersonage die held wordt.

20th Century Fox heeft donderdag een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande actie-komediefilm Free Guy, met in de hoofdrol Ryan Reynolds en geregisseerd door Shawn Levy.

De film draait om een open wereld-​​videogame waarin Reynolds – uiteindelijk – de hoofdrol speelt als Guy, een niet-speelbaar personage. Zodra Guy ontdekt dat hij alleen in een videogame bestaat, besluit hij mee te doen en de held van zijn eigen verhaal te worden. Hij kan niet doodgaan, dus waarom niet?

In de nieuwe trailer zien we het ontwaken van Guy, dankzij Molotov Girl, gespeeld door Jodie Comer van Killing Eve, die onthult dat hij anders is dan alle anderen in de game. De twee werken samen om hun virtuele wereld te redden met de steun van Buddy, een sidekick gespeeld door Lil Rel Howery.

In de film spelen ook Taika Waititi, Joe Keery en Utkarsh Ambudkar, en enkele van de meest invloedrijke figuren uit de echte, professionele gamewereld maken cameo’s, waaronder Imane “Pokimane” Anys, Lannan “LazarBeam” Eacott, Seán William “Jacksepticeye” McLoughlin, Tyler “Ninja” Blevins en Daniel “DanTDM” Middleton.

Oorspronkelijk gepland om in 2020 in de bioscoop te verschijnen, is de releasedatum meerdere keren uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. De film moet nu medio augustus in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram