TRAILER: Regisseur Steven Soderbergh is terug met snelle misdaadfilm ‘No Sudden Move’

No Sudden Move trailer bioscoop

TRAILER: Regisseur Steven Soderbergh is terug met snelle misdaadfilm ‘No Sudden Move’

Regisseur Steven Soderbergh is terug met de snelle misdaadfilm No Sudden Move, met o.a. Don Cheadle, Benicio Del Toro, Jon Hamm en David Harbour.

HBO Max heeft de eerste trailer onthuld voor de aankomende, door Steven Soderbergh geregisseerde overvalfilm No Sudden Move.

Soderbergh – het brein achter de originele Oceans-trilogie met in de hoofdrol George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon en Julia Roberts – herenigt zich voor dit nieuwe project met Don Cheadle, die eerder ook speelde in zijn films Oceans en Out of Sight.

Het plot speelt zich af in Detroit in 1954 en concentreert zich op een personage gespeeld door Cheadle, die wordt ingehuurd om samen met een groep criminelen een eenvoudig document te stelen. Cheadle’s personage voegt zich bij het ‘babysit-team’, dat de leiding heeft over het waken over de familie van de man die de papieren moet bemachtigen. Maar nadat de missie vreselijk misgaat, worden hij en zijn handlangers overspoeld door een veel groter mysterie. Op de vlucht voor de autoriteiten, doorkruist de groep Detroit op zoek naar de persoon die hen in de val laten lopen voor de vreemde overval en de reden achter hun betrokkenheid.

No Sudden Move maakt gebruik van een all-star ensemble cast, met Benicio Del Toro, Jon Hamm, David Harbour, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Amy Seimetz, Noah June, Julia Fox, Ray Liotta, Frankie Shaw, Bill Duke en wijlen acteur- dichter Craig “muMs” Grant.

De film gaat later deze maand in wereldpremière op het Tribeca Film Festival, voordat hij op 1 juli bij streamingdienst HBO Max wordt uitgezonden. De exacte bioscoopreleasedatum voor Nederland is nog niet bekend.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram