TRAVEL: The Ritz-Carlton’s eerste resort op de Malediven is een feit

The Ritz-Carlton resort op de Malediven

TRAVEL: The Ritz-Carlton’s eerste resort op de Malediven is een feit

Het eerste The Ritz-Carlton resort op de Malediven is een feit. Boek een vakantie naar de Malediven en ga voor een on-water of beachfront villa.

The Ritz-Carlton resort op de Malediven

The Ritz-Carlton heeft een nieuw resort geopend op de Malediven, vol met een selectie van bovenwater- en strandvilla’s. Zie jij een vakantie naar de Malediven wel zitten?

The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands, ligt op 10 minuten met het watervliegtuig van Velana International Airport – of 45 minuten met de boot – en biedt het ultieme exotische toevluchtsoord. Uitgerust met moderne faciliteiten ontworpen door de overleden Australische architect Kerry Hill, die inspiratie putte uit de cirkelvormige formatie van de lagune, biedt het ultramoderne resort plaats voor meer dan 100 privéverblijven.

De villa’s aan het strand geven directe toegang tot de beeldschone witte zandstranden van het eiland, terwijl de residenties aan het water knipogen naar de flow van het eilandleven en rond een centraal gelegen spa cirkelen. De ovale spa met negen kamers, die op de lagune drijft, maakt gebruik van lokale ingrediënten, waaronder verwarmd zand, verse kokosnoten en kruiden, om hun kenmerkende behandelingen naar een nog hoger niveau te krijgen.

De villa’s zelf beschikken over privézwembaden, binnen-buitendouches, grote loungeruimte en ofwel directe toegang tot het strand of hangmatten boven het water, afhankelijk van hun locatie.

Wat betreft de voorzieningen, gasten ontvangen 24 uur per dag service van een ‘aris meeha’ of persoonlijke butler, die elke reiservaring op maat maakt met georganiseerde activiteiten, waaronder drumuitvoeringen bij zonsondergang, Maldivische kookcursussen, strandcricketspellen en kunst en ambachten voor kinderen. Bovendien kunnen gasten in het open water zwemmen naast een inwonende groep dolfijnen, dankzij experts van het Ambassadors of the Environment-programma van Jean-Micchel Cousteau.

Terwijl de meeste luxe hotelmerken al lang een resort op de Malediven hebben, markeert dit nieuwe resort de eerste onderneming van The Ritz-Carlton op het populaire eiland. “Uitbreiden naar deze bestemming is iets waar we al heel lang naar uitkijken, terwijl we onze portfolio blijven ontwikkelen, en dit is het perfecte moment voor ons om te debuteren op de Malediven, terwijl luxe reizigers blijven zoeken naar mogelijkheden voor zinvolle verkenning en herverbinding, evenals bestemmingen die toegang bieden tot open ruimtes en natuurlijke schoonheid”, vertelde Donna McNamara, vice-president en global brand leader voor Ritz-Carlton aan Robb Report.

Prijzen beginnen bij $ 1.500 per nacht voor villa’s met één slaapkamer, $ 4.400 per nacht voor villa’s met twee slaapkamers en $ 22.500 per nacht voor het Ritz-Carlton Estate. Omgerekend kost en verblijf je dus tussen de € 1.230 en € 18.500 per nacht.

Wil je The Ritz-Carlton resort op de Malediven boeken? Ga naar de website van het resort om een ​​verblijf op de nieuw geopende vakantiebestemming te reserveren.

The Ritz-Carlton resort op de Malediven

The Ritz-Carlton resort op de Malediven

The Ritz-Carlton resort op de Malediven

The Ritz-Carlton resort op de Malediven

Post a Comment

#Volg ons op Instagram