IZAKAYA & THE BUTCHER heropenden gisteren hun deuren op Ibiza

IZAKAYA & THE BUTCHER weer open op Ibiza

IZAKAYA & THE BUTCHER heropenden gisteren hun deuren op Ibiza

De lekkerste burgers en beste sushi op Ibiza? Zowel IZAKAYA als THE BUTCHER zijn sinds gisteren weer open op het eiland. Wanneer reis jij naar Ibiza?

IZAKAYA open op Ibiza

Eindelijk goed nieuws voor de liefhebbers van reizen en eten. Sinds gisteren zijn de deuren van IZAKAYA Asian Kitchen & Bar en THE BUTCHER weer open op het zonnige eiland Ibiza. Ook deze zomer genieten we dus weer van de meest verfijnde Aziatische gerechten en de ‘best bloody burgers’. Reis jij deze zomer af naar het Ibiza? Zorg er dan voor dat je deze twee hotspots op je lijst hebt staan.

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar Ibiza biedt geraffineerde fine-dining op de Balearen 

In 2017 opende de derde locatie van IZAKAYA Asian Kitchen & Bar in het centrum van Ibiza. Met uitzicht op de oude stad en Ibiza Marina ontmoet de ware Japanse keuken Zuid-Amerikaanse smaken in een extravagante en tijdloze shared dining cuisine. Terwijl jet setters van over de hele wereld zich klaar maken voor het eiland, opende IZAKAYA Asian Kitchen & Bar gisteren zijn deuren.

Spectaculaire gerechten ontstaan als klassieke, Japanse technieken samenkomen met het innovatieve karakter van IZAKAYA. Gerechten worden op kleine bordjes geserveerd, waarbij gasten zoveel kunnen bestellen (en delen) als ze zelf willen. Net als in Amsterdam, ligt in het hart van IZAKAYA Ibiza de Robata grill, waar de chefs in het zicht van hun gasten de gerechten bereiden. Naast de specialiteiten van deze grill, worden er ook Sakana – verschillende kleine gerechten – en creaties van de Hibachi fire bowl, een Japanse hot plate op houtskool, geserveerd. De chefs vinden hun inspiratie in verschillende elementen van de Japanse cultuur.

Met ongewone gerechten daagt IZAKAYA iedereen uit nieuwe smaken te ontdekken. Keer op keer. Niet alleen culinaire Aziatische klassiekers worden opnieuw uitgevonden in IZAKAYA, in de bar krijgen dranken dezelfde vooruitstrevende twist. IZAKAYA schenkt een breed scala aan house-infused tonics die allemaal het Japanse Shōchū als basis hebben.

Klik hier om te reserveren.

THE BUTCHER weer open op Ibiza

De beste bloody Balearische burgers pik je op bij THE BUTCHER Ibiza

THE BUTCHER Ibiza is sinds gisteren weer open, gelegen in het hart van Marina Botafoch Ibiza. Ook dit jaar serveert THE BUTCHER de beste bloody burgers van de Balearische eilanden.

In het hart van Marina Botafoch Ibiza vind je dit haute fastfood concept, met zijn relaxte atmosfeer en onderscheidende persoonlijkheid. De burgerbar is gevestigd op de begane grond van het boetiek hotel Sir Joan en kijkt uit op de oude stad van het eiland. Trouw aan zijn kosmopolitische locaties, brengt THE BUTCHER een all-day en full-serviceconcept. Haute fastfood wordt à la minute met de meest verse ingrediënten bereid. Het is het vakmanschap van THE BUTCHER.

Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs alleen met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef. Elk aspect van de burger krijgt de aandacht die hij verdient; van de juiste mix van kruiden en het beste vlees tot de geheime THE BUTCHER-saus en het semi-brioche broodje. Alles om constant burgers van de hoogste kwaliteit te serveren. Het menu van THE BUTCHER Ibiza bestaat uit alle klassiekers: de glorieuze ‘THE BUTCHER’ Angus beef burger, ‘The Ugly’, ‘THE BUTCHER’s Wife Favorite’ chicken burger en ‘The Veggie Delight’.

Wie THE BUTCHER experience liever bestelt voor thuis of voor op de boot, doet dat via Green Delivery, Ibiza Runners, Glovo en Alfred Ibiza. Op het menu vind je alle burgers en is jou all-day en avond haute fastfood adres.

Waar ga jij eerst heen nu alles weer langzaam open is gegaan op Ibiza?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram