TRAILER: Jason Statham te zien in nieuwe Guy Ritchie-film ‘Wrath of Man’

Guy Ritchie's Wrath of Man met Jason Statham

TRAILER: Jason Statham te zien in nieuwe Guy Ritchie-film ‘Wrath of Man’

Guy Ritchie’s aankomende film Wrath of Man heeft een nieuwe trailer waarin Jason Statham Post Malone confronteert. Ga jij de film kijken?

Het nieuwste project van Guy Ritchie en Jason Statham, Wrath of Man, heeft de eerste Red Band trailer vrijgegeven. Fans van actiefilms krijgen in deze nieuwe previewclip een beter beeld van het mysterieuze achtergrondverhaal van hoofdpersoon H.

De trailer begint met het onthullen van de moord op H’s zoon, en toont Statham die naar zijn zoon snelt, waarna hij wordt neergeschoten en er niet in slaagt zijn eigen kind te redden. Vol wraak besluit Statham undercover te gaan als gepantserde vrachtwagenchauffeur, in de hoop de mensen te vinden die verantwoordelijk zijn voor de moord. Naarmate hij dichter bij zijn doelwit komt, laat Statham zijn dodelijke scherpschutterskunsten zien en verrast hij veel van zijn collega’s die worstelen met zijn mysterieuze identiteit. Post Malone heeft ook een cameo in de trailer, al lijkt het erop dat zijn personage niet lang zal leven.

Voor fans van Statham en Ritchie, Wrath of Man zal deze week wereldwijd in de bioscopen verschijnen. In Nederland lijken we overgeleverd aan online kijkmogelijkheden.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram