VIDEO: Marvel toont eerste beelden van ‘Eternals’ en onthult alle releasedata van de komende films

eternals trailer marvel video

VIDEO: Marvel toont eerste beelden van ‘Eternals’ en onthult alle releasedata van de komende films

Marvel toont eerste beelden van Eternals en onthult alle releasedata van de komende film, inclusief Black Widow en Black Panther: Wakanda Forever.

Marvel Studios heeft de releasedata van alle aankomende films vrijgegeven – met uitzondering van Fantastic Four. Naast het complete schema krijgen we tevens een eerste blik op de langverwachte film Eternals. De nieuwe superheldenfilm bevat een cast met sterren, waaronder Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee en Kit Harrington.

De nieuwste film van Marvel Cinematic Universe is geregisseerd door de Oscar-winnende regisseur Chloé Zhao en vindt plaats na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Volgens de online synopsis bestaat het nieuwe team van superhelden uit “oude buitenaardse wezens die al duizenden jaren in het geheim op aarde leven”. De gebeurtenissen van Avengers: Endgame hebben hen onverwachts gedwongen uit de schaduw te komen om het op te nemen tegen “de oudste vijand van de mensheid, de Deviants”. Mocht je het nog niet weten, Thanos is een Deviant. Dit is een zeer oud, buitenaards ras. Klik hier voor meer info.

In de nieuwe clip van drie minuten, die maandag werd gepost en door Marvel Studios wordt beschreven als “het vieren van de liefde voor het vertellen van verhalen en de meest memorabele momenten van het Marvel Cinematic Universe”, biedt de studio een glimp van toekomstige films en de releasedata.

De video begint met een oprechte monoloog van wijlen Stan Lee, die zegt: “Ik vind het heerlijk om bij mensen te zijn; het is het meest ongelooflijke gevoel ter wereld. Die wereld kan veranderen en evolueren, maar wat nooit zal veranderen – we maken allemaal deel uit van één grote familie”. Ondertussen zien we eerdere scènes uit Iron Man, Captain America, Thor, Avengers en Black Panther . “Die man naast je; hij is je broer”, gaat Lee verder. “Die vrouw daar; ze is je zus. We maken allemaal deel uit van één universum dat steeds hoger en hoger gaat naar grotere glorie.”

Vervolgens duikt de video in clips van de aankomende releases, waaronder Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Tot slot krijgen we een korte eerste blik op Eternals, waarin alle personages naast elkaar staan ​​en we Angelina Jolie een zwaard zien vasthouden.

Hieronder de releasedata voor alle aankomende Marvel-films in 2021, 2022 en 2023:

  • Black Widow: 9 juli, 2021
  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: 3 september, 2021
  • Eternals: november 5, 2021
  • Spider-Man: No Way Home: 17 december, 2021
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness: 25 maart, 2022
  • Thor: Love and Thunder: 6 mei, 2022
  • Black Panther: Wakanda Forever: 8 juli, 2022
  • Ant-Man and The Wasp: Quantumania: 17 februari, 2023
  • Guardians of the Galaxy 3: 5 mei, 2023
  • Fantastic Four: Onbekend

Post a Comment

#Volg ons op Instagram