TRAILER: Nieuwe previewclip ‘Fast & Furious 9’ duikt op

Fast & Furious 9 trailer

TRAILER: Nieuwe previewclip ‘Fast & Furious 9’ duikt op

Een nieuwe Fast & Furious 9 trailer is opgedoken, inclusief vliegende auto’s, magneten en de eerder dood gewaande Han.

Terwijl bioscopen in andere landen langzaamaan weer hun deuren openen, hebben wij in Nederland nog geen idee wanneer we weer met een bak popcorn in de arm plaats kunnen nemen voor het witte doek. Wat wel zo goed als zeker is, er draait altijd wel een nieuwe film uit de Fast Saga. Nu op komst? Fast & Furious 9!

Zoals eerder werd geplaagd in de laatste officiële trailer, is de terugkeer van Han (gespeeld door acteur Sung Kang) het hoogtepunt van deze trailer, waarbij de “familie” geschokt leek dit te ontdekken, maar hem toch vrijwel onmiddellijk weer in de crew opnam. Deze keer werkt de internationale cybercrimineel Cipher (Charlize Theron) samen met Jakob Toretto (John Cena), de jongere broer van Dom, die op wraak lijkt te zinnen omdat hij al die tijd in de schaduw van zijn broer heeft geleefd.

Hoewel het inmiddels voor een enkeling twijfelachtig is of de film nog wel over auto’s gaat, bewijst de trailer toch redelijk dat er genoeg grommende motoren present zijn: de 3:24 minuten durende preview toont ons R34 Skyline GT-R’s, SRT-8 Jeep Grand Cherokees, Toyota Supras en nog veel meer. De trailer toont zelfs enkele zwaartekrachtbuigende magneten, vliegende auto’s en ja, zelfs een snelle scène die zich uitstrekt tot de bovenste laag van de atmosfeer, wat de geruchten bevestigt dat de franchise de ruimte in gaat.

Bekijk de nieuwe Fast & Furious 9 trailer bovenaan. De film zou 8 juli in Nederland moeten worden uitgebracht.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram