TRAILER: Netflix deelt officiële trailer van Zack Snyder’s ‘Army of the Dead’

Zack Snyder Army of the Dead trailer netflix

TRAILER: Netflix deelt officiële trailer van Zack Snyder’s ‘Army of the Dead’

Netflix heeft de officiële trailer van Zack Snyder’s Army of the Dead gedeeld. De zombiefilm meets heist movie komt in mei 2021 uit.

Iets meer dan een maand voorafgaand aan diens Netflix-première, heeft Zack Snyder een nieuwe trailer online gegooid van zijn in Las Vegas plaatsvindende zombiefilm, Army of the Dead.

De officiële trailer onthult meer details over Dave Bautista als Scott Ward, een voormalige zombie-oorlogsheld, die nu ontheemd Vegas-local is. We zien ook hoe het personage van Hiroyuki Sanada, casinobaas Bly Tanaka, Scott benadert in de hoop hem in te huren voor zijn expertise, om in te breken bij een zombiequarantainezone waar een kluis gevuld met $ 200 miljoen moet staan.

De trailer zit boordevol actie en toont tevens andere castleden, waaronder Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone en Garret Dillahunt.

We vangen een glimp op van de cast terwijl ze het leger van zombies afweren en met hun buit de chaotische zone verlaten. Het overvalteam moet dan nog de stad Las Vegas verlaten, die momenteel is afgesloten van de rest van de wereld vanwege een zombie-uitbraak.

Army of the Dead is geregisseerd en mede geschreven door Zack Snyder, die recent veel in het nieuws was dankzij zijn langverwachte superheldenfilm, Justice League: The Snyder Cut.

Army of the Dead verschijnt op 21 mei op Netflix en in geselecteerde bioscopen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram