TRAILER: De familie is weer bij elkaar in verrassende F9: Fast & Furious 9 Super Bowl LV-commercial

F9: Fast & Furious 9 Super Bowl LV-trailer

TRAILER: De familie is weer bij elkaar in verrassende F9: Fast & Furious 9 Super Bowl LV-commercial

De familie is weer bij elkaar in de verrassende F9: Fast & Furious 9 Super Bowl LV-trailer van vannacht.

Ondanks dat het project een heel jaar vertraging had opgelopen, presenteerde Universal Pictures een Super Bowl LV-commercial voor F9: Fast & Furious 9. De previewclip gaat dieper in op het volgende hoofdstuk in de Fast & Furious-saga en biedt een glimp van de familie die weer bij elkaar komt.

Vorig jaar werd tijdens de Super Bowl al duidelijk dat Fast & Furious 9 de terugkeer betekent van Justin Lin als regisseur en dat ook castleden Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel en Sung Kang opnieuw present zijn, evenals Oscarwinnares Helen Mirren en Oscarwinnares Charlize Theron.

Volgens de synopsis leidt Dom Toretto, uiteraard gespeeld door Vin Diesel, inmiddels een rustig leven met Letty en zijn zoon, de kleine Brian. Ze weten echter dat er altijd gevaar op de loer ligt, ook net boven hun vredige horizon. Deze keer zal die dreiging Dom dwingen de zonden uit zijn verleden onder ogen te zien als hij degenen wil redden van wie hij het meest houdt. Zijn crew komt samen om een ​​wereldschokkend complot te stoppen onder leiding van de meest bekwame huurmoordenaars en tevens krachtige coureurs die ze ooit zijn tegengekomen: een man die toevallig ook Dom’s verdwenen broer Jakob (John Cena) is.”

Oorspronkelijk gepland om in mei 2020 in de bioscopen te verschijnen, moet F9: Fast & Furious 9 nu later dit jaar uitkomen en de saga voortzetten die al twee decennia voortduurt, en meer dan $ 5 miljard over de hele wereld heeft opgeleverd. Check de nieuwe F9: Fast & Furious 9 Super Bowl LV-trailer bovenaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #F9 (@thefastsaga)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram