G-SHOCK’s nieuwe BLACK & WHITE Skeleton-collectie boordevol transparante horloges

G-SHOCK BLACK & WHITE Skeleton Horloges

G-SHOCK’s nieuwe BLACK & WHITE Skeleton-collectie boordevol transparante horloges

De nieuwe G-SHOCK BLACK & WHITE Skeleton-collectie boordevol transparante horloges. Ga jij voor de zwarte of witte varianten?

G-SHOCK BLACK & WHITE Skeleton Horloges

G-SHOCK introduceert in navolging van de GM-110 deze week maar liefst zes nieuwe modellen in de populaire Skeleton-horlogelijn, uiteraard voorzien van transparante banden en kasten. Door zijn trendsettende nieuwe stijlen in een tijdloos zwart-wit kleurenschema te steken heeft de horlogemaker zijn populairste modellen weten uit te rusten met een minimalistische, futuristische look.  

De grondlegging voor de futuristische beweging gebeurde meer dan honderd jaar geleden in het Manifesto of Futurism, het eerste document waarin officieel werd gepleit om moderne technologie als een kunstvorm te beschouwen. Door de hele moderne popcultuur heen is futurisme in kunst en design terug te vinden, van film en muziek tot mode en architectuur. Het designconcept achter deze nieuwe interpretatie van de Skeleton-serie doet denken aan de klassieke science-fictionfilms, met een perfecte balans tussen de originele Skeletons en een postmoderne must-have accessoire.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe Skeleton-serie liet G-SHOCK zich inspireren door de aantrekkingskracht van de toekomst en de huidige minimalismetrend. Beide elementen zijn terug te vinden in het design van de zes populairste trendsettende modellen:

  • GA-900SKE,
  • GA-110SKE,
  • GA-2000SKE,
  • DW-5600SKE,
  • GA-700SKE,
  • GA-2100SKE)

De twee analoog-digitale modellen – de GA-900SKE en de GA-2100SKE – zijn de hoogtepunten uit de collectie. Met hun herkenbare design en technische features zijn deze robuuste stijlen een perfecte afspiegeling van het G-SHOCK-DNA. Met hun modieuze kleurstelling in zwart-wit en transparante band en kast vertegenwoordigen ze zonder twijfel de tijdgeest van horlogefans wereldwijd, en zijn ze in de toekomst verzekerd van een status als tijdloze klassieker.

G-SHOCK BLACK & WHITE Skeleton-collectie: Prijs en verkrijgbaarheid

De complete BLACK & WHITE Skeleton-serie is vanaf maart te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten en online. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €109,- euro.

G-SHOCK BLACK & WHITE Skeleton Horloges

V.l.n.r.: DW-5600SKE-7ER, GA-2100SKE-7A, GA-700SKE-7A

G-SHOCK BLACK & WHITE Skeleton Horloges

V.l.n.r.: GA-100SKE-8A, GA-2000SKE-8A, GA-900SKE-8A

Post a Comment

#Volg ons op Instagram