GIVEAWAY: HOKA ONE ONE introduceert nieuwe hardloopschoen met razendsnelle ‘Mach 4’

HOKA ONE ONE MACH 4 hardloopschoen

GIVEAWAY: HOKA ONE ONE introduceert nieuwe hardloopschoen met razendsnelle ‘Mach 4’

HOKA ONE ONE introduceert met de Mach 4 gloednieuwe hardloopschoenen. Prestatiegerichte schoenen voor alle soorten sporters.

HOKA ONE ONE MACH 4 hardloopschoen

Met de zomer in aantocht is er extra reden om te werken aan onze fitheid en fysieke esthetiek. Hardlopen in de buitenlucht blijft één van lekkerste manieren om ons lichaam sportief te onderhouden, maar zorg er dan wel voor dat je een goede set hardloopschoenen draagt. Nieuw paartje nodig? HOKA ONE ONE heeft toevallig onlangs de uitstekende Mach 4 gelanceerd.

In deze vierde versie van de gerenommeerde Mach 4 gaan we met sprongen vooruit. Deze hardloopschoen voor dagelijks gebruik is geïnspireerd op de Rocket X en Carbon X, en is speciaal ontworpen voor lange afstanden. De Mach 4 zorgt voor een energieke run en prettig loopcomfort, precies de eigenschappen waar HOKA om bekendstaat.

Het merk, geboren in de bergen, werd aanvankelijk gekenmerkt door zijn oversized tussenzolen. Tegenwoordig zijn de schoenen ontworpen met dezelfde superieure demping, inherente stabiliteit en probleemoplossende prestaties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van hardlopers, wandelaars, fitnessers en hikers. De Mach 4 is de laatste creatie van HOKA.

HOKA ONE ONE MACH 4 hardloopschoen

HOKA Mach 4 snel & comfortabel

Dankzij een uitzonderlijke combinatie van schuimmaterialen heeft de Mach 4 zachtere en veerkrachtige eigenschappen dan zijn voorgangers. Dat is te danken aan het zachte, lichtgewicht schuim, met daaronder een laag rubber.

Deze snelle hardloopschoen is uitgerust met een nieuw treklipje, vernieuwde upper en verfijnde kraagvorm. Met zijn geringe gewicht, snelle en responsieve eigenschappen voorziet de Mach 4 in een dagelijkse dosis snelheid.

De belangrijkste eigenschappen & voordelen van de Mach 4 zijn:

  • Anatomische achillesconstructie
  • PROFLY®-middenzool biedt gedempte landing en voortstuwende afzet
  • Rubberen EVA-buitenzool voorziet in lichtgewicht grondcontact en responsieve demping
  • Early stage Meta-Rocket zorgt voor een snelle, soepele en voortstuwende run
  • Mesh-constructie biedt comfort dankzij ademend vermogen

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Mach 4 is sinds 22 februari verkrijgbaar op www.hokaoneone.eu en bij gespecialiseerde retailers. Het prijskaartje is €140,-.

HOKA ONE ONE MACH 4 hardloopschoen

Win jouw eigen HOKA ONE ONE MACH 4

Maak kans op een gratis paar HOKA ONE ONE MACH 4-hardloopschoenen door heel simpel mee te doen met onze giveaway. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Mach4’ en:

    • Volg ons op Instagram
    • Like op IG onze laatste 4 foto’s
    • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen setje MACH 4’s!

Succes!

Meedoen kan tot 14 maart en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

HOKA ONE ONE MACH 4 hardloopschoenen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram