Casio’s G-SHOCK GM-110 is in feite GA-110 van gesmeed metaal met roestvrijstalen bezel

casio g-shock gm-110 kopen info

Casio’s G-SHOCK GM-110 is in feite GA-110 van gesmeed metaal met roestvrijstalen bezel

Casio’s G-SHOCK GM-110 is geïnspireerd door de GA-110, maar komt met gesmeed metaal en een roestvrijstalen bezel.

casio g-shock gm-110 kopen info

Van de GA-110-serie, geïntroduceerd in 2010, wordt gezegd dat het destijds het merk G-SHOCK nieuw leven inblies. Deze horloges zijn inmiddels zelfs uitgegroeid tot de best verkochte G-Shock-serie wereldwijd. Met het recente succes van de gemetalliseerde 5000-5600- en 6900-modellen, is het niet verwonderlijk dat G-SHOCK nu ook een gemetalliseerde versie van de GA-110 introduceert. Maak kennis met de G-Shock GM-110.

De GSHOCK-horloges staan natuurlijk bekend om hun onverwoestbare en technologisch geavanceerde horloges. Dit nieuwste model bezit al deze eigenschappen, maar komt ditmaal in een extra stijlvol en trendy jasje. Zo is het design van de GM-110 geïnspireerd op de GA-110-serie, de populaire reeks digitaal-analoge horloges van G-SHOCK. Het horloge heeft nu een metalen bezel en is verkrijgbaar in vier verschillende modellen.

De gerenommeerde GA-110-serie bevat digitaal-analoge combinatiemodellen met grote kasten, waarbij de serie verkrijgbaar is in een reeks kleurvariaties, steeds een stapje verder uitgebreid na de eerder genoemde introductie van de GA-110A/B/F in 2010. Deze nieuwste GM-110 is feitelijk de opvolger van de GM-5600 en GM-6900, twee digitale modellen die eveneens met metalen bezels komen, en is een digitaal-analoog combinatiemodel gemaakt van metaal met de vormgeving van de populaire GA-110.

G-SHOCK GM-110, GM-110G en meer

De GM-110 haalt de inspiratie voor zijn bezel van gesmeed metaal uit de GA-100-serie. Na een vormingsproces van vele herhaaldelijke smeedprocessen, volgen snij- en polijstprocessen, waarbij elk onderdeel zorgvuldig wordt afgemaakt om de complexe vorm van de metalen bezel te realiseren. Dit geeft elk model een stoere, robuuste uitstraling en een stevig gevoel.

Waar de GM-110 een zilverkleurige bezel heeft, komt de GM-110G met een goudkleurige variant. Deze modellen hebben een toffe look waarbinnen de oorspronkelijke textuur van het metaal goed te zien is. Er zijn echter ook twee andere kleurvarianten beschikbaar, waarbij de GM-110B allereerst met een chique zwarte kleur als basis komt, gecombineerd met een meerkleurige wijzerplaat met onder andere blauwe, paarse en groene tinten. De GM-110RB op diens beurt heeft een bezel die gemaakt is via regenboogkleurige ion-plating, waardoor de wijzerplaat, de band en andere onderdelen heldere rode en blauwe kleuren bevatten. Deze kleurrijke look maakt de horloges niet te missen.

De GM-110 bevat standaard de Super Illuminator-functie voor een goede zichtbaarheid. Daarnaast zijn de uur- en minuutwijzers bewerkt met lichtgevende verf en hebben de tijdindicatoren een geaccentueerd contrast. De GM-110 zet met zijn verbeteringen in zowel materialen als functionaliteit een nieuwe standaard neer voor digitaal-analoge combinatiehorloges. De band van resin is overigens tot slot gemaakt met een rasterdesign dat doet denken aan een machinaal bewerkte metalen plaat, waardoor het perfect bij de metalen bezel past.

Prijs en verkrijgbaarheid

De GM-110 is verkrijgbaar voor €199,-euro, de GM-110G voor €229,-euro, en de GM-110RB voor €279,-euro. De horloges zijn te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten en online.

casio g-shock gm-110 kopen info

casio g-shock gm-110 kopen info

casio g-shock gm-110 kopen info

casio g-shock gm-110 kopen info

Post a Comment

#Volg ons op Instagram