TRAILER: Jared Leto’s Joker keert terug in officiële trailer voor ‘Justice League: The Snyder Cut’

Justice League: The Snyder Cut trailer Jared Leto's Joker

TRAILER: Jared Leto’s Joker keert terug in officiële trailer voor ‘Justice League: The Snyder Cut’

Jared Leto’s Joker keert terug in de officiële Justice League: The Snyder Cut trailer. Zack Snyder’s film komt volgende maand uit.

Na weken van teasers en de eerste blik op Jared Leto als de Joker, heeft HBO nu de officiële trailer voor Justice League: The Snyder Cut gepresenteerd. De komende vier uur durende release is nu werkelijkheid geworden na hevige fancampagnes én vertraging, en is biedt de originele visie van regisseur Zack Snyder op de DC Extended Universe-film.

Snyder verliet het oorspronkelijke project dat in 2017 werd uitgebracht tijdens de postproductie, waarna vervangend regisseur Joss Whedon de richting van de film aanzienlijk veranderde.

De officiële trailer die de aanstaande première op HBO Max promoot, biedt opnieuw inzicht in de donker(der)e, gruizige toon van Snyder’s vertolking.Terwijl we Lex Luthor, gespeeld door Jesse Eisenberg, horen praten, vangen we een glimp op van een aantal van de extra beelden die onlangs zijn opgenomen, waardoor de nieuwe versie meer dan vier uur duurt. Maar het is het einde van de clip waar fans echt over praten. We keren terug naar Bruce Wayne’s voorgevoel van een dystopische toekomst, waarbij Batman wordt opgewacht door een in S.W.A.T.-kleding geklede Joker die de ‘Caped Crusader’ een aangrijpende vraag stelt.

Bekijk de officiële Justice League: The Snyder Cut trailer bovenaan en verwacht de film op 18 maart bij HBO Max.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram