TRAILER: Nieuwste Godzilla vs. Kong-previewclip bevat nieuwe beelden van keiharde confrontatie tussen twee legendarische titanen

Godzilla vs. Kong-trailer

TRAILER: Nieuwste Godzilla vs. Kong-previewclip bevat nieuwe beelden van keiharde confrontatie tussen twee legendarische titanen

De nieuwste Godzilla vs. Kong-trailer bevat nieuwe beelden van de keiharde confrontatie tussen de twee legendarische titanen.

De nieuwste Godzilla vs. Kong-trailer bevat nieuwe beelden van de epische strijd tussen de twee titanen van Legendary Pictures.

We zien hoe geoloog Nathan Lind opnieuw geïntroduceerd wordt aan het begin van de clip en Kong inschakelt om de wereld te redden van de atoomhagedis, Godzilla. Het gevecht verschuift naar het stadsbeeld van Hong Kong, waar beide kolossen het uitvechten tussen de torenhoge wolkenkrabbers om de titel King of the Kaiju.

Hoewel de nieuwste trailer een gestroomlijnde versie van de debuuttrailer presenteert, worden we nu zeker ook getrakteerd op nieuwe fragmenten en extra beeldmateriaal. We zien nu een andere kant van de legendarische strijd, aangezien Kong enorm worstelt nadat Godzilla de boot kapseist bij de eerste aanval. Kong wordt ook gezien met het jonge meisje, dat gebarentaal kan gebruiken om met Kong te communiceren en hem smeekt om voorzichtig te zijn.

De originele trailer vestigde nieuwe records voor Warner Bros., met meer dan 25,6 miljoen kijkers op alle platforms. Godzilla vs. Kong is geregisseerd door Adam Wingard en geschreven door Max Borenstein en Eric Pearson. De filmsterren Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry vormen het belangrijkste gedeelte van de cast.

De film moet 31 maart in première gaan bi de bioscoop en wordt tevens exclusief op HBO Max gestreamd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram