TRAILER: Netflix brengt in 2021 minstens één film per week uit

netflix nieuwe films 2021 elke week een film idris elba leonardo dicaprio chris hemsworth

TRAILER: Netflix brengt in 2021 minstens één film per week uit

Netflix brengt in 2021 minstens één film per week uit, met o.a. Leonardo DiCaprio, Idris Elba, Eric Andre en Jennifer Lawrence in de hoofdrollen.

De strijd tussen streamingdiensten is in volle gang. Geheel in stijl heeft Netflix nu aangekondigd dat het in de loop van 2021 maar liefst 70 nieuwe films zal uitbrengen, wat neerkomt op in ieder geval één release per week, waarmee het totale aanbod van Disney en Warner Bros. wordt overtroffen. In de promo-reel  hierboven, die de ambitieuze filmplanning aankondigt, vangen we een glimp op van een aantal van de paradepaardjes binnen de genres actie, horror, komedie en meer.

Netflix wil bewezen dat het de kwaliteit hoog houdt, zelfs als de kalender voller geraakt. De volledige lijst met films omvat het regiedebuut van Halle Berry in Bruised, een komedie met verborgen camera met Eric Andre en Lil Rel Howery getiteld Bad Trip, en Concrete Cowboy met Idris Elba, een westers drama dat zich verdiept in de cowboysubcultuur van Detroit.

Andere opvallende projecten zijn Escape From Spiderhead, een trippy sci-fi-thriller waarin twee veroordeelden (Chris Hemsworth en Miles Teller) besluiten zichzelf te onderwerpen aan experimentele medische proeven in ruil voor een kortere gevangenisstraf, en Don’t Look Up, een satirische rampenfilm waarin twee niet serieus genomen astronomen de wereld rondreizen om de mensheid te waarschuwen voor een komeet die de aarde zal vernietigen, met een cast onder leiding van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence met Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande en Kid Cudi.

Een jaar lang elke week films uitbrengen is een primeur voor Netflix, maar zoals The Verge opmerkt, heeft Netflix te kampen met toenemende concurrentie van andere streamingplatforms zoals Disney +, Hulu en HBO Max, die onlangs de rechten hebben bemachtigd om Dune en The Matrix  4 te streamen na het sluiten van een deal met Warner Media. De releaselijst van Netflix kan overigens nog groeien naarmate men in de loop van het jaar nieuwe titels strikt.

Ga naar de blog van Netflix voor meer details en een samenvatting van elke aankomende film.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram