TRAILER: Daniel Kaluuya en LaKeith Stanfield te zien in spannende, waargebeurde thriller ‘Judas and the Black Messiah’

Daniel Kaluuya - LaKeith Stanfield - Judas and the Black Messiah - nieuw trailer

TRAILER: Daniel Kaluuya en LaKeith Stanfield te zien in spannende, waargebeurde thriller ‘Judas and the Black Messiah’

Daniel Kaluuya en LaKeith Stanfield zijn te zien in de spannende, waargebeurde thriller Judas and the Black Messiah. Check nu de trailer!

Warner Bros. Pictures heeft een gloednieuwe trailer gedeeld voor het aankomende biografische drama, Judas and the Black Messiah. Geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen in het leven van FBI-informant William O’Neal (LaKeith Stanfield) en plaatsvervangend voorzitter van de Black Panther Party, Fred Hampton (Daniel Kaaluya), is de film geregisseerd door Shaka King en geproduceerd door diezelfde King, Charles D. King en Black Panther regisseur Ryan Coogler.

Eind jaren ’60 stemt O’Neal, een kleine crimineel, ermee in om informant voor de FBI te worden in ruil voor het intrekken van de aanklachten jegens hem wegens een misdrijf. Hij wordt aangewezen om de Black Panther Party te infiltreren en eindigt als de lijfwacht van Hampton. De nieuwe trailer toont hoe de partij probeert om de vermoedelijk aanwezige infiltrant te identificeren. Informant O’Neal vraagt ​​om geruststelling bij FBI-agent Roy Mitchell (Jesse Plemons) dat geen van de Black Panthers weet wie hij werkelijk is.

Naast Kaaluya, Stanfield en Plemons zien we in de cast Dominique Fishback, Martin Sheen, Ashton Sanders en Stanfield en Kaaluya’s mede Get Out-collega Lil Rel Howery.

Bekijk de nieuwe trailer hierboven. Judas and the Black Messiah gaat op 12 februari in première in theaters en HBO Max.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram