TRAILER: Russo Brothers onthullen eerste teaser-trailer voor aanstaande Tom Holland-film ‘Cherry’

tom holland cherry russo brothers trailer

TRAILER: Russo Brothers onthullen eerste teaser-trailer voor aanstaande Tom Holland-film ‘Cherry’

De Russo Brothers hebben de eerste teaser-trailer voor hun aanstaande film Cherry onthuld, met in de hoofdrol Tom Holland.

In de aankomende film van de Russo Brothers, het regisseursduo dat o.a. bekend is van de Marvel Avengers-films, volgen we een jonge, onrustige man uit Cleveland, gespeeld door Tom Holland. We kijken mee hoe hij start in het leger en langzaam afdaalt in een opioïde-verslaving om zijn PTSS te maskeren. Cherry is gebaseerd op de roman van Nico Walker uit 2018 en komt eind volgende maand wereldwijd uit in de bioscoop.

De Russo Brothers leggen uit dat Cherry echt een passieproject is voor het hen. Opgroeidend in Ohio, werden de Russo’s zwaar geconfronteerd met de aanhoudende opioïde-crisis en nu willen ze een verhaal vertellen om de problematische verslaving te bestrijden.

De broers voelen een diepe verbondenheid met het verhaal en Joe Russo ontleedt wat leidde tot de samenwerking met schrijver Walker: “Wij komen uit Cleveland en Nico komt uit Cleveland. Interessant genoeg kennen we veel mensen die in het boek worden geïmpliceerd. Ik denk dat hij gefictionaliseerde namen en persoonlijkheden heeft, maar ik werkte in hetzelfde restaurant waar Nico werkte, tien jaar na elkaar. Dus hij had een vergelijkbare opvoeding als wij. Hij had echter gewoon een heel andere reis dan wij.”

De film illustreert de zes fasen van het leven van titulair personage Cherry terwijl hij zich ontvouwt van student tot geliefde, soldaat, junk en ten slotte een dief. “De film is opgedeeld in zes hoofdstukken die de verschillende periodes weerspiegelen, en elk hoofdstuk heeft een andere toon. Het is gemaakt met verschillende lenzen, een ander productieontwerp. Zo heb je magisch realisme. Een ander hoofdstuk is absurdisme. Een andere is horror … Er zit een beetje gonzo in. Het is rauw van toon. Hij is een personage in een existentiële crisis”, legt Joe uit.

Cherry markeert de Russo Brothers en Tom Holland’s eerste samenwerking buiten de Marvel’s Cinematic Universe, waarmee ze zich wagen aan projecten die de werkelijke maatschappelijke problemen weerspiegelen door middel van filmische kunsten.

De dramafilm komt op 26 februari uit in bioscopen wereldwijd en zal op 12 maart beschikbaar zijn via Apple TV+. Geïnteresseerden kunnen nu de teaser-trailer bovenaan bekijken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram