CADEAUTIP: WMF’s designer keukengadgets & accessoires perfect voor interieur kookfanaten

WMF keukenmachines en accessoires

CADEAUTIP: WMF’s designer keukengadgets & accessoires perfect voor interieur kookfanaten

De prachtige WMF keukenmachines en accessoires zijn ideaal als kerstcadeau voor kookfanaten. Ga je voor een wijnkoeler, messenset of de lumero?

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerstMocht je deze week nog op zoek zijn naar een mooi kerstgeschenk, dan hebben we een hele lekkere cadeautip. Meerdere tips zelfs, eigenlijk. WMF, dat bekend staat om zijn bijzonder fraai ontworpen machines en accessoires voor in de keuken, heeft namelijk een serie producten die ideaal is om weg te geven – en te krijgen – tijdens de decemberdagen. Welke items gaan op jouw verlanglijstje?

Strak ontworpen, innovatief en van topkwaliteit, vormen de keukenmachines en accessoires van het gerenommeerde merk WMF deze winter de ultieme kerstcadeaus voor hen die graag worden verwend op het gebied van interieur én zelf heerlijk koken. Of je nu een luxe bestekset wil geven of krijgen, of wil uitpakken met een designer espressomachine, met de tips hieronder wordt een geslaagd kerstcadeau gegarandeerd.

7 WMF cadeautips voor kerst: Keukenmachines & accessoires

De beroemde collectie van hoogwaardige pannen, roestvrij stalen messen, professionele keukenmachines en ander kookgerei wordt o.a. gebruikt door topkoks, dus zal sowieso niet misstaan bij jou of een dierbare thuis. We zijn meer dan ooit thuis, dus haal er het maximale uit en geniet bijvoorbeeld extra in de keuken.

Om jullie een handje te helpen hebben wij een aantal fraaie cadeauopties op een rij gezet. Waar valt jouw oog op?

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerstKineo messenset 3-delig of 6-delig met blok

Of je nu een hobbykok of chef bent in een grote of kleine keuken, of een vegetariër of vleesliefhebber, in iedere keuken is het noodzakelijk dat je aantal verschillende messen ter beschikking hebt. Tijdens het voorbereiden van een maaltijd vragen de verschillende ingrediënten immers vak om een ander mes.

Een mooie messenset voor in de keuken geven of krijgen is een absolute voltreffer. De WMF Kineo messenset met drie of zelfs zes populaire messen is wat dat betreft een hele mooie optie. Dankzij de WMF performance Cut technologie afwerking is het lemmet van elk mes namelijk twee keer zo scherp dan de normale standaard (DIN-8442-5) vereist en zodoende blijven de messen ook erg lang scherp.

Wist je dat dit product in november een ‘Best Reviewed’-beoordeling kreeg van Kieskeurig?

Adviesprijs: 6-delig € 190,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

Adviesprijs: 3-delig € 105,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerst

WMF Ambient Wijn-/Champagnekoeler

Ontvang of geef onder de boom en je kunt ‘m direct gebruiken voor de resterende kerstdagen en oud & nieuw; de decoratieve WMF wijnkoeler met de speciale “Easy Touch” technologie.

Voor een stralende presentatie en indrukwekkende decoratie kom je uit bij deze verlichte wijn- en champagnekoeler voor flessen met een diameter tot 92 mm. Twee lichtringen aan de boven- en onderkant van de koeler zorgen voor sfeerverlichting die kan worden geregeld door simpelweg de Cromargan® behuizing aan te raken, voorzien van WMF Easy Touch-technologie. Er zijn drie verschillende helderheidsniveaus waaruit er gekozen kan worden. Het flexibele, onbreekbare coolpack kan ruimtebesparend in de vriezer worden opgeslagen.

Adviesprijs: € 80,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerst

WMF Lumero Portafilter Espresso Machine

Wordt thuis een echte Barista en maak de heerlijkste espresso’s met het Lumero pompdruk espressoapparaat van WMF. De Lumero is een compact prijswinnende pistonmachine met sfeervolle LED-verlichting en eersteklas Barista crema-bereiding voor het ultieme koffiegenot. Met een hoogte van slechts 30,4 cm past hij bovendien in elke keuken.

De Consumentenbond beoordeelde de WMF Lumero Espresso machine tot ‘Beste Koop’ in de maand oktober 2020, met een top score van 8,2 in de categorie halfautomaten. Wijzelf waren in het verleden eveneens erg lovend over deze fraaie keukenmachines. Geef de Lumero cadeau of zet het snel op jouw verlanglijstje, want de kwaliteit van de koffie – smaak, aroma, cremalaag – zijn met dit koffieapparaat uitmuntend.

Adviesprijs: € 179,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerst

WMF Steak Profi koekenpan

Loopt bij jou het water in je mond als je een perfect bereid stuk biefstuk ziet? Voor vleesliefhebbers is de WMF Steak Profi Koekenpan de ultieme koekenpan voor een perfect stuk vlees. Dankzij de Rapid Heat Control Technology heeft de pan een optimale warmteoverdracht die egaal verdeeld is en warmt deze sneller op dan een normale pan. De Duraquarz® coating zorgt ervoor dat het gerecht niet aanbakt en dat de pan heel eenvoudig schoon te maken is. De pan wordt snel warm (Rapid Heat Control Technology) voor een krokant resultaat, maar koelt daarnaast ook weer snel af zodra je de warmtebron lager zet om verbranden te voorkomen. Jij hebt zelf de controle. De pan kan ook in de oven, dus perfect voor het nagaren van de steak in de oven.

De serie WMF Steak Profi Koekenpannen richt zich op liefhebbers van de meer complexere gerechten en deze graag meteen willen serveren. De serie is beschikbaar in diametermeting 24 en 28 cm en kan op elk type warmtebron gebruikt worden, ook inductie.

Adviesprijs: 24 cm € 105,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

Adviesprijs: 28 cm € 125,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerst

WMF Impulse Isoleerkan Copper


De altijd stijlvolle isoleerkannen uit de WMF Impulse collectie zorgen voor warm en koud drinkplezier, en zijn bovendien een ware eycatcher. Het bekroonde ontwerp is indrukwekkend, daar een moderne vorm wordt gecombineerd met trendkleuren en matte of metallic accenten. Ontdek naast de Copper bijvoorbeeld ook de Black.

Dankzij de hoogwaardige glazen isolatiekern blijft alles zoals het hoort, ongeacht de buitentemperatuur. Koude koffie behoort dus tot het verleden, want de warme drank in de kan is na twaalf uur nog steeds boven de 70 graden. De deksel sluit automatisch en schenkt gemakkelijk. Geschikt voor 1 liter inhoud.

Adviesprijs: € 99,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerst

WMF Dekanteerkaraf met holle bodem

Veel sierlijker dan deze dekanteerkaraf wordt het niet. Een werkelijk schitterend geschenk om te krijgen of te geven, is deze karaf een toevoeging aan het interieur van elke wijnliefhebber.

Rode wijn heeft lucht nodig om te ademen. Vooral de wat vollere, zwaardere wijn dient voldoende te worden gedraaid om het aroma tot zijn recht te laten komen. Wijn kan zich zo het beste ontwikkelen in een karaf.

Deze WMF Dekanteerkaraf met holle bodem komt zonder greep met een extra brede buik. De karaf wordt dan meestal tot het breedste gedeelte gevuld. Op deze manier komt zoveel mogelijk wijn direct met zuurstof in aanraking. In de slanke hals van de WMF-karaf circuleert de lucht gedoseerd, zonder dat het aroma verloren gaat. Maar niet alleen rode wijnen zijn geschikt voor het serveren in een karaf, ook witte wijnen als Chardonnay en Riesling zijn perfect voor deze mooie wijn-/decanteerkaraf van WMF. De karaf heeft een capaciteit van 1,5 liter, een hoogte van 24 cm en kan in de vaatwasser worden gereinigd.

Adviesprijs: € 50,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

WMF keukenmachines accessoires cadeautips kerst

WMF Clever & More wijnthermometer

De wijnliefhebber pur sang weet heel goed dat diverse wijnen op hun best zijn als ze op een specifieke temperatuur worden gedronken. Een lichtere wijn vraagt bijvoorbeeld om meer koeling dan een zwaardere wijn, ongeacht of dit om rode of witte wijn gaat.

Met WMF’s Clever & More wijnthermometerMet de Clever & More wijnthermometer serveer je elke wijn op de juiste temperatuur. Klik eenvoudig de thermometer op de wijnfles en de temperatuur wordt direct duidelijk weergegeven.

We adviseren de volgende serveertemperaturen:

06 – 09 ° C: lichte witte wijnen zoals Chablis, Pinot Grigio, Riesling
10 – 12 ° C: rijke wijnen zoals Chardonnay, Scheurebe
06 – 08 ° C: rosé wijnen
11 – 13 ° C: jonge, lichte rode wijnen zoals Portogieser, Schwarzriesling
13 – 16 ° C: jonge, substantiële rode wijnen zoals Bourgogne, Barolo
16 – 18 ° C: zwaardere rode wijnen zoals Bordeaux, Chianti Classico

Adviesprijs: € 15,-
Momenteel ergens online goedkoper verkrijgbaar?: Ja

Welk van deze WMF keukenmachines of accessoires zie jij wel zitten als kerstcadeau? Ga voor meer info & inspiratie naar de WMF website.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram