Ook horecaketen De Beren denkt mee en introduceert ‘De Beren Dinerbox’

de beren dinerbox thuisbezorgd afhalen

Ook horecaketen De Beren denkt mee en introduceert ‘De Beren Dinerbox’

Ook horecaketen De Beren denkt mee en introduceert met De Beren Dinerbox een compleet diner voor thuis. Ga jij voor afhalen of bezorgen?

de beren dinerbox thuisbezorgd afhalen

Volgens eigen zeggen lag het plan al ver voor de uitbraak van het coronavirus op de plank, maar nu de horeca is gesloten en de restaurantketen geen gasten kan ontvangen, is het moment daar. De Beren introduceert De Beren Dinerbox: een box gevuld met versbereide gerechten die garant staan voor een restaurantwaardig drie-gangen keuzemenu. Zo kunnen we thuis toch nog een klein eetfeestje vieren.

De gerechten uit De Beren Dinexbos – die je kunt afhalen of laten thuisbezorgen – zijn reeds voor 90 procent bereid en met behulp de korte instructie kun je heel simpel, snel en efficiënt een feestmaal uitserveren. Bijzondere gelegenheden krijgen zo aan het eind van 2020 het extraatje dat ze verdienen. Vluchtige etentjes veranderen in waardevolle diners, inclusief lang natafelen. Weekenden worden weer Bourgondisch gezellig. De Dinerbox staat gelijk aan een onvergetelijke restaurantbeleving, maar dan veilig thuis.

Perfect tijdens de lockdown

Hoewel het erop lijkt dat het initiatief volledig inhaakt op de huidige coronacrisis, is het idee voor De Beren Dinerbox nog voor de uitbraak van het virus ontstaan. “We wilden De Beren-liefhebbers die om welke reden dan ook niet naar onze restaurants kunnen komen tegemoetkomen. De Dinerbox bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner thuis. De huidige situatie maakt dat we de box lanceren op het moment dat onze gasten er het meest behoefte aan hebben. Gasten kunnen thuisblijven, terwijl wij het restaurantgevoel bij hen thuis bezorgen”, vertelt Melvin van der Wielen, directeur De Beren.

Introductie Dinerbox kan leiden tot uitbreiding bezorglijn

Ja, ook wij hunkeren naar een avondje uit voor een hapje en een drankje. Dankzij De Beren Dinerbox komen we in deze gekke tijd toch nog in de buurt van een sfeervolle restaurantbeleving, inclusief compleet diner en bijpassende drank. Wij hoeven alleen voor de kaarsjes en de muziek te zorgen. En leuk gezelschap natuurlijk.

In plaats van een tocht naar de vaak behoorlijk chaotische supermarkt of te kiezen voor een snelle hap uit de afhaal- of bezorgdoos, kunnen horecaliefhebbers nu dus binnen no time genieten van een drie-gangendiner dat niet alleen een lust is voor de maag, maar ook voor het oog. Het diner nodigt uit om lekker lang te tafelen met gangen als rundercarpaccio, risotto, chocolade moulleux en een Hollands kaasplateau.

De Dinerboxen worden zelf samengesteld en kunnen als je dat graag wil worden voorzien van bijpassende wijnen. Een aantal vestigingen zal vanaf december ook een kerstmenu bieden met winterse gerechten en luxe wijnen, dus check vooral even lokaal wat de opties zijn.

In de toekomst hoopt De Beren de box-lijn uit te breiden met bijvoorbeeld Paasbrunch – en BBQ boxen.

De Beren Dinerbox bestellen

De Dinerbox wordt voor dezelfde prijs verkocht als het driegangendiner van de restaurants á €23,- en kan worden besteld voor afhaal of bezorging via www.deberen.nl. De box kan tot 7 dagen vooruit worden besteld.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram