INTERIEUR: Dit zijn de belangrijkste Lampen Trends 2021

lampen trends 2021

INTERIEUR: Dit zijn de belangrijkste Lampen Trends 2021

Wat zijn de Verlichting en Lampen Trends 2021? Wij hebben de belangrijkste trends van 2021 op het gebied van lampen op een rij gezet.

lampen trends 2021

Met het nieuwe jaar in aantocht is het een fijn vooruitzicht om het interieur te voorzien van nieuw leven. Een nieuwe bank of een ander tapijt kan wonderen doen, maar de meeste gezelligheid komt natuurlijk uit je verlichting. Wat dat betreft is het heel interessant om te kijken naar de lampen trends 2021.

Verlichting speelt een essentiële rol binnen de warmte die jouw inrichting uitstraalt. En niet alleen het peertje en de kleur van het licht zijn hierbij van belang, ook het ontwerp van de lamp zelf. Een opvallende lamp kan dankzij een specifiek design echt de blikvanger vormen binnen een woonruimte.

Verlichting & Lampen Trends 2021

Wat zijn de belangrijkste lampentrends voor 2021? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Zie jij al een trend die je graag ziet terugkomen in jouw interieur?

Deze kleuren kom je tegen in 2021

Durf niet alleen te kiezen voor bijzonder materiaal of een opvallende vorm, maar ga ook eens voor een nieuwe kleur. Komend jaar gaan we een serie kleuren zien die luxe uitstraalt en bovendien fijn zijn te combineren in diverse soorten inrichting.

Ga in 2021 voor de trendkleuren Okergeel, Donkerblauw, Smoke, Smaragdgroen, Zacht Goud, Brave Ground of oud en vertrouwd zwart.

Glas, metaal en goud

We noemden al een goudkleurige variant bij de trendkleuren voor lampen, maar in het nieuw jaar zal de combi glas, metaal en goud een voorloper zijn. Denk bijvoorbeeld aan een glazen tafellamp, voorzien van gouden details en gekleurd – of ongekleurd – glas. Zet deze lamp aan je krijgt een unieke sfeer in de ruimte.

Ontdek deze combinatie bijvoorbeeld bij wandlampen voor binnen.

Opvallende lampenkappen

Durf te experimenteren met lampenkappen en kies ter variatie voor effen stoffen, opvallende kleuren of zelfs stoerdere motieven. Neem afscheid van je saaie lampenkap en laat de lamp van voet tot kap schijnen als nooit te voren. Over voet gesproken, een strakke lamp met een mooie zwart metalen voet of vierkante houten voet maken het ontwerp totaal anders.

Hang in there!

Beschikbaar in ontelbaar veel soorten, vormen en maten, zijn hangende lampen ook dit komende kalenderjaar bijzonder doeltreffend. Kies voor natuurlijk materialen om het interieur sfeer te geven en ga eens voor gekleurd glas. Houdt het minimalistisch en elegant, dan krijgen hanglampen een extra modern karakter.

Ledhanglampen met ringen

Eigenlijk natuurlijk onderdeel van de hanglampen hierboven besproken, verdienen de ledhanglampen met ringen hun eigen alinea. Een van de absolute nieuwkomers binnen de Lampen Trends 2021, geven de ringverlichtingsarmaturen de woonkamer of eetkamer een nieuwe dimensie. De symmetrische ontworpen ringen combineer je gemakkelijk met moderne woonstijlen dankzij het ruimtelijk ontwerp. Hoe zou jij ze ophangen?

Lichte houtsoorten

Populair binnen zowel Scandinavische als Aziatische stijlen, zijn lichte houtsoorten ook in 2021 een fijne toevoeging aan de huiselijke sfeer. Of je nu veel of weinig hout hebt in jouw huis – van vloer tot meubel – voor houten lampen is altijd wel een plekje te vinden. In 2021 kijken we vooral naar lichte houtsoorten in organische vormen.

Voor meer lampinspiratie bezoek je bijvoorbeeld Woononline.nl.

lampen trends 2021

lampen trends 2021

lampen trends 2021

lampen trends 2021

Post a Comment

#Volg ons op Instagram