Moose Knuckles FW20-collectie online verkrijgbaar en in nieuwe winkel in Amsterdam

Moose Knuckles FW20 jassen amsterdam winkel

Moose Knuckles FW20-collectie online verkrijgbaar en in nieuwe winkel in Amsterdam

De Moose Knuckles FW20-collectie is nu online verkrijgbaar en in de nieuwe PC Hooftstraat-winkel in Amsterdam. Wanneer ga jij een Moose Knuckles-jas kopen?

Moose Knuckles FW20 jassen amsterdam winkel

De wintertemperaturen hebben zich inmiddels merkbaar meester gemaakt van ons land. Het is dus goed nieuws dat het populaire Moose Knuckles onlangs niet alleen zijn gloednieuwe Fall/Winter 2020-collectie met bijbehorende campagne lanceerde, maar ook de tweede Gold Collection introduceerde en bovendien in oktober jl. zijn eerste officiële pop-upwinkel in onze Amsterdamse PC Hooftstraat opende. Welke Moose Knuckles jas ga jij kopen deze winter?

Het Canadese outerwear merk, dat bekend staat om zijn pioniershouding op het gebied van zowel ontwerp als vooral technische innovatie, heeft momenteel een heerlijke collectie winterjassen voor je in petto. Werkelijk véél meer dan alleen jassen met bont(kraag), heeft Moose Knuckles voor dit jaar een verrassend breed aanbod vol met bijzonder fraaie puffers, bombers en parkas.

Stuk voor stuk zien we dit seizoen jassen van de hoogste kwaliteit, met fraaie designs en tegenwoordig zelfs universitair onderzochte – en als beste beoordeelde – eigenschappen. Gezien als het topmerk op het gebied van parka’s, wist Moose Knuckles namelijk de hoogste thermische isolatiewaarde te behalen in een wetenschappelijke universitaire studie. Ben je dus op zoek naar een warme winterjas, look no further, want de wetenschap heeft gesproken.

Ontdek de Fall/Winter 2020 en Gold Collection hieronder, en bezoek snel de Moose Knuckles-winkel in Amsterdam en neem deel aan de mooie charity campagne De Regenboog Groep. Voor elk kledingstuk van Moose Knuckles dat tijdens deze actieperiode wordt gekocht, doneren ze tijdelijk een product aan een in Londen gevestigde liefdadigheidsinstelling die jonge daklozen helpt.

Moose Knuckles FW20 jassen amsterdam winkel young thug campagne

Moose Knuckles FW20 Collectie & Campagne

Het Noord-Amerikaanse label is zeer trots op het feit dat ze de hoogste kwaliteit jassen ter wereld maakt, maar in een wereld die meer dan ooit nood heeft aan drastische verandering, volstaat dit niet. De nieuwe ‘Bring the Heat’ campagne staat voor het overbruggen van de kloof tussen product en emotie. Om de campagne kracht bij te zetten zijn artiesten Young Thug en Kehlani ingezet om het middelpunt van de campagne vormen.

Warmte is per definitie de staat van het hebben of genereren van een hoge temperatuur, de voorwaarde of eigenschap van ‘heet’ te zijn, of het proces van iets warm of heet maken. Tegelijkertijd staat heet ook voor opwinding of intense emotionele prikkeling. Die dualiteit sloeg aan bij Moose Knuckles voor wat betreft hun FW20 campagne, om zowel het nut van hun product te verdedigen als een wereldlijk publiek nieuw leven in te blazen.

Tekst gaat hieronder verder

De nieuwe FW20 jassencollectie van Moose knuckles is diverser dan ooit. Puffers met opvallende prints, langere jassen met 100% schapenleer en -vacht, en natuurlijk technische parka’s. De Canadezen hebben voor elke stijl iets in huis, waarbij alle jassen twee fraaie eigenschap gemeen hebben. Allereerst het herkenbare embleem op de linkermouw, maar nog belangrijker,  hun warmtehoudende eigenschappen. Met de Moose Knuckles jassen kun jij de strengste winters aan.

Deze FW20 collectie is nu beschik bij de Moose Knuckles-winkel in de PC Hooftstraat*, bij geselecteerde Moose Knuckles-verkooppunten, geselecteerde pop-up stores en natuurlijk ook via mooseknucklescanada.com.

* De pop-up in Amsterdam is er, zoals het een pop-up betaamt, helaas maar tijdelijk: eind februari 2021 zal hij zijn deuren weer sluiten. In de winkel zullen de verschillende collecties: active-flex, fly density, power puff (reversible), de sportswear en accessoires, voor zowel heren als dames alsook de kindercollecties aangeboden worden. Adres: PC Hooftstraat 105.

Op welk design Moose Knuckles FW20-jas valt jouw oog?

Tekst gaat hieronder verder

Moose Knuckles FW20 gold collection jassen amsterdam winkel

Moose Knuckles FW20 gold collection jassen amsterdam winkel

Moose Knuckles FW20 gold collection jassen amsterdam winkel

Moose Knuckles FW20 gold collection jassen amsterdam winkel

Moose Knuckles FW20 Gold Collectie

Na het enorm success van de eerste launch in 2019 is Moose Knuckles ook terug met de Gold Collectie voor FW20-21.

Om de FW 20-21 collectie uit te breiden zijn de gold styles voorzien van een verbeterde voering, een fijnere stof en hebben de jassen een hogere dichtheid. Dit laatste draagt er aanzienlijk aan bij dat je gedurende de hele dag warm en droog blijft.

The Gold collectie straalt luxe en kostbaarheid uit dankzij het goudkleurig monogram logo, en komt met bestsellers zoals de Little Rapids Bomber, Stag Lake Parka en Minnetonka Jacket. Deze fan favorite jassen zijn vanaf nu beschikbaar met gouden details en zijn verkrijgbaar in zwart met goudkleurig bont. De Colombier Parka is overigens verkrijgbaar zonder bont. Deze jas is ontworpen met vegan lamsleer rond de kraag, kap en de mouwen, en is iets minder out there.

De luxueuze The Gold collectie is uiteraard beschikbaar via mooseknucklescanada/gold, maar ook bij Moose Knuckles-winkels en in verschillende geselecteerde multibrands zoals onder andere Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Holt Renfrew, Lane Crawford, Isetan, Lotte, Breuninger, Loden-frey, The Corner Berlin, Harrods, Harvey Nichols en verso.

Moose Knuckles FW20 gold collection jassen amsterdam winkel

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram