adidas kondigt YEEZY BOOST 350 V2 “Sand Taupe” aan

yEEZY BOOST 350 V2 Sand Taupe

adidas kondigt YEEZY BOOST 350 V2 “Sand Taupe” aan

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 Sand Taupe is onderweg. De tweekleurige nieuwe YEEZY sneaker kopen kan vanaf 19 december.

yEEZY BOOST 350 V2 Sand Taupe

De adidas YEEZY-lijn van Kanye West blijft grossieren in nieuwe uitvoeringen van de YEEZY BOOST 350 V2 in. Voor deze week staat de nieuwe ‘Sand Taupe’-colorway op de planning. Sinds zijn debuut in 2016, is de 350 V2 sneaker het meest alomtegenwoordige model van de YEEZY-lijn geworden. De nieuwe “Sand Taupe” is een mooie eerbetoon vlak voor de jaarwisseling.

Het rekbare, flexibele bovendeel is gemaakt van Primeknit en gebruikt twee bruine tinten: een lichtere, kleiachtige sinaasappelkleur op de tong, keel en toebox, met een donkerder café con leche bruin dat de onderste helft en hiel siert. Deze twee stukken zijn gescheiden door een kenmerkende doorschijnende post-dyed monofilament zijstreep en bruine ovale veters. Onderaan omsluiten de halfdoorschijnende koffiekleurige tussenzolen een witte BOOST-demping over de hele lengte om het kenmerkende comfort te bieden en de look af te maken.

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Sand Taupe wordt op 19 december uitgebracht bij geselecteerde retailers en online. Prijskaartje: € 220,-.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram