Vetements’ nieuwe Spike Runner doet aan branding

Vetements Spike Runner 200 Logo

Vetements’ nieuwe Spike Runner doet aan branding

De nieuwe Vetements Spike Runner 200 Logo heeft duidelijke branding. De Vetements sneakers zijn nu verkrijgbaar voor een bedrag van € 850.

Vetements Spike Runner 200 Logo

De samenwerking tussen Vetements en Reebok heeft veel gewaagde sneakers opgeleverd, zoals de eigen versie van de Instapump Fury en de Spike Runner 400, maar de nieuwste sneaker – een Spike Runner 200 – maakt wel heel erg duidelijk om welk merk het gaat.

Waar eerdere collabo schoenen vaak bedekt waren met graffiti of gedurfde kleuren, heeft dit nieuwe seizoenspaar een eenvoudige zwarte kleurstelling met witte logobranding. Hoewel dit bescheiden lijkt, is de branding ambachtelijk en met de hand op elke schoen geschilderd – wat misschien wel de enige verlossende bijdrage is om de astronomische prijs van de schoen te rechtvaardigen.

Net als bij eerdere paren, kijkt deze nieuwe Spike Runner 200 naar Reebok’s Premier Running-lijn die de wereld van prestatiegerichte sneakers domineerde tussen 2003 en 2011. Een mesh bovenwerk is bedekt met rubberen randen die componenten vormgeven zoals de teen en hiel, evenals de subtiele Reebok-branding op de middenpanelen, die verschijnen in de vorm van het kenmerkende motief.

Het met de hand geschilderde “VETEMENTS”-logo rust hier bovenop, terwijl een zwarte DMX Ride-zool het paar afrondt, naast natuurlijk nog wat Vetetements-branding op de tong.

De nieuwe Vetements Spike Runner 200 Logo, compleet met het ambachtelijke handgeschilderde logo, kost je € 850,-.

Vetements Spike Runner 200 Logo

Vetements Spike Runner 200 Logo

Vetements Spike Runner 200 Logo

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram