TRAILER: Marvel kondigt nieuwe series aan voor de MCU en onthult trailers voor ‘Loki’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ en ‘WandaVision’

Marvel nieuwe series + Loki & The Falcon and the Winter Soldier trailers

TRAILER: Marvel kondigt nieuwe series aan voor de MCU en onthult trailers voor ‘Loki’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ en ‘WandaVision’

Marvel kondigt nieuwe series aan voor de MCU en onthult trailers voor Loki, The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Kijk snel mee!

Marvel nieuwe series + Loki & The Falcon and the Winter Soldier trailers

Fans van de Marvel Cinematic Universe opgelet, er komen flink wat nieuwe series naar Disney+ in de komende jaren. Bovendien hebben een aantal nieuwe previews, zoals de trailers van Loki, The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Heel wat nieuwe details zijn vannacht Nederlandse tijd onthuld over de aankomende films en series. Check hieronder het overzicht en ontdek wat er gaat komen na Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home!

Nieuwe films in de Marvel Cinematic Universe

Een van de grootste onthullingen is dat regisseur Jon Watts (Spider-Man-films) de regie in handen neemt bij Marvel StudiosFantastic Four, een enorm belangrijk superheldengezelschap dat nooit helemaal lekker tot uiting is gekomen in de films van afgelopen decennia. Watts krijgt de kans om de vorige filmcreaties met de F4 te doen vergeten. Daarnaast zal Black Panther II worden uitgebracht zonder een recast van Chadwick Boseman, die dit jaar overleed. Marvel zal dus kiezen voor een route zonder het indrukwekkende personage T’Challa.

 

Ant-Man 3 heeft daarnaast een titel gekregen en zal worden uitgebracht als Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Marvel geeft verder aan dat Blade met Mahershala Ali vorderingen maakt en dat Christian Bale in Thor: Love and Thunder de rol speelt van Gorr the God Butcher. Deze film is overigens verplaatst naar mei 2022, de oorspronkelijke releasemaand van Black Panther II. Marvel maakte ook bekend dat de productie voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is afgerond.

Nieuwe series in de Marvel Cinematic Universe

Naast het Marvel filmnieuws zijn heel verrassend ook enkele nieuwe series aangekondigd. Allereerst is er Secret Invasion met Samuel L. Jackson als Nick Fury en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos. Ook zal Ironheart verschijnen op Disney+, met Riri Williams als Ironheart, de opvolger van Tony Stark’s Iron Man. De derde serie die is aangekondigd is Armor Wars, met Don Cheadle opnieuw in de rol van James Rhodes a.k.a. War Machine.

Ook een aantal kleinere Marvel-producties komen naar Disney+. Zo is er in 2022 de The Guardians of the Galaxy Holiday Special van regisseur James Gunn, en kunnen we ook uitkijken I Am Groot, wat gaat over de grote avonturen van de kleine Baby Groot.

Verder is helder dat Moon Knight, Hawkeye met Jeremy Renner en She-Hulk met o.a. Mark Ruffalo en Tim Roth (als Abomination) onderweg zijn.

Nieuwe trailers van series in de Marvel Cinematic Universe

Last, but not least zijn de nieuwe trailers voor WandaVision (15 januari), The Falcon and the Winter Soldier (maart), Loki (mei), What if…? (zomer) en Ms. Marvel (2021). De serie Hawkeye verschijnt trouwens nog in 2021 en er i bevestigd dat personage Ms. Marvel ook te zien zal zijn in Captain Marvel 2.

Check hieronder de nieuwe Marvel trailers!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram