TRAILER: Check Nicolas Cage in the teaser voor Netflix’s ‘History of Swear Words’

Nicolas Cage Netflix History of Swear Words

TRAILER: Check Nicolas Cage in the teaser voor Netflix’s ‘History of Swear Words’

Check Nicolas Cage in the teaser voor Netflix’s nieuwe docuserie History of Swear Words. Ben jij benieuwd hoe sommige scheldwoorden zijn ontstaan?

Nicolas Cage blijft anno heden opvallen door zijn opvallende carrièrekeuzes. Niet alleen speelt hij Joe Exotic in een nieuwe serie van Amazon, hij is binnenkort ook bij Netflix te zien als host van het nieuwe programma History of Swear Words.

In de aankomende originele docuserie zal de productieve acteur de oorsprong van enkele van de meest gebruikte scheldwoorden uit de Engelse taal onderzoeken. De serie bestaat uit zes afleveringen en onderzoekt de woorden ‘fuck’, ‘shit’, ‘bitch’, ‘dick’, ‘pussy’ en ‘damn’. Afgezien van het spreken met mensen uit de entertainmentwereld, zal Cage de hulp inroepen van popculturexperts, etymologen en historici zoals What The F-auteur Benjamin Bergen, taalkundige Anne Charity Hudley en Holy Shit: A Brief History of Swearing-auteur Melissa Mohr.

Bekijk Nicolas Cage bovenaan in de teaser-trailer voor Netflix’ History of Swear Words en check de serie vanaf 5 januari bij de streamingdienst.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram