TRAILER: Door Pharrell geproduceerde film ‘North Hollywood’ is coming-of-age-verhaal

north hollywood film trailer pharrell

TRAILER: Door Pharrell geproduceerde film ‘North Hollywood’ is coming-of-age-verhaal

De door Pharrell geproduceerde film North Hollywood is een typisch coming-of-age-verhaal. Bekijk nu de veelbelovende trailer met o.a. Vince Vaughn.

Mikey Alfred’s Illegal Civ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de langverwachte film North Hollywood. Een coming-of-age-verhaal over skateboarden en opgroeien in Californië, heeft de film een cast met onder meer Miranda Cosgrove, Vince Vaughn en Ryder McLaughlin.

In de clip van bijna twee en een halve minuut zien we de contouren van de film, waarbij het personage van McLaughlin ruzie krijgt met een teamgenoot uit zijn waterpoloteam, met zijn vader (Vaughn) bespreekt dat hij zich wil concentreren op het worden een professionele skater, Cosgrove ontmoet, zijn hoofd kaal laten scheren en nog veel meer. De trailer toont ook andere castleden zoals Blake Anderson van Workaholics en Angus Cloud uit Euphoria, plus verschillende professionele skaters. De film is geregisseerd door Alfred en geproduceerd door Pharrell.

Vanwege de met sterren gevulde cast, culturele associaties en het actuele karakter, lijkt North Hollywood een potentiële hitfilm. Toch werd de film door veel filmdistributeurs afgewezen omdat het ‘te klein’ en ‘te specifiek’ zou zijn, ondanks het succesvolle karakter van films in dezelfde geest, zoals Jonah Hill’s mid90s.

Bekijk de volledige trailer van North Hollywood bovenaan en stay tuned voor meer info over de releasedatum.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram