“‘Call of Duty: Warzone krijgt een nieuwe map in december en in maart 2021”

nieuwe warzone map alcatraz

“‘Call of Duty: Warzone krijgt een nieuwe map in december en in maart 2021”

Call of Duty: Warzone lijkt met Alcatraz een kleine nieuwe map te krijgen in december, waarna in maart 2021 een grote nieuwe Warzone map volgt.

nieuwe warzone map alcatraz

Activision bevestigde begin november de volledige intergatie van Call of Duty: Warzone en het nieuwe Black Ops Cold War in december zal plaatsvinden. Er is echter weinig officiële informatie over hoe Warzone zal veranderen met de komst van Cold War. Hoe zullen bijvoorbeeld aangepaste loadouts en wapenstatistieken worden verwerkt? Komt er een nieuwe map? Blijft Modern Warfare een rol spelen in de Battle Royale-game? Hoewel de meeste vragen nog niet helder zijn, is er wel een en ander gelekt omtrent een nieuwe Warzone map voor.

Bronnen beweren allereerst dat Verdansk tot volgend jaar in Warzone bespeelbaar blijft. De huidige kaart Verdansk is volledig gebaseerd op het universum van Modern Warfare. Zo houden alle locaties op de kaart rechtstreeks verband met MW-multiplayer, wat logisch is omdat de Battle Royale-modus werd uitgebracht in samenhang met multiplayer.

Er werd echter altijd gedacht dat wanneer Black Ops Cold War zou uitkomen, Verdansk plaats zou maken voor een kaart uit het tijdperk van de Koude Oorlog. Locaties die overeenkomen met de jaren zeventig en tachtig lijken een logische volgende stap voor de map van Warzone. Het lijkt er echter op dat Verdansk veel langer zal blijven bestaan ​​dan sommigen hadden verwacht, ondanks dat we deze maand hoogstwaarschijnlijk wel een nieuwe map kunnen verwachten.

In de video hieronder beweert de betrouwbare bron TheGamingRevolution dat spelers in maart 2021 een gloednieuwe Warzone kaart kunnen verwachten. Volgens TGR is spelontwikkelaar Treyarch simpelweg nog niet klaar met de nieuwe kaart. Het huidige plan is daarom om in maart volgend jaar, rond het eenjarig jubileum van Warzone, een nieuwe versie van Verdansk uit te brengen.

Om fans echter dit jaar toch nog iets voor te schotelen, lijkt het erop dat Alcatraz terugkeert naar Call of Duty. Alcatraz, bekend uit de COD-tirel Blackout, zal onder de naam ‘Rebirth Island’ worden geherintroduceerd. Alcatraz was een enorme hit in Blackout en kende zelfs een recente terugkeer met de introductie in COD Mobile seizoen 11.

Er is geen exacte releasedatum aangekondigd voor wat betreft de terugkeer van Alcatraz, maar het zal waarschijnlijk tegelijk komen met de integratie van Warzone in Black Ops Cold War op 10 december. Voorlopig wachten we op meer officiële details vanuit Activision of Treyarch.

Houd ons in de gaten voor meer Call of Duty-nieuws.

Nieuwe Warzone map - Call of Duty Alcatraz

Call of Duty: Mobile Alcatraz Map

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram