TRAILER: ‘Call of Duty: Warzone’ & ‘Cold War’ gameplay onthuld met nieuwe map

all of Duty: Warzone Cold War Season One nieuwe map

TRAILER: ‘Call of Duty: Warzone’ & ‘Cold War’ gameplay onthuld met nieuwe map

Call of Duty: Warzone Cold War Season One is onderweg en is onthuld met behulp van een nieuwe trailer die een nieuwe map toont.

Activision heeft de eerste gameplay-beelden voor Call of Duty: Warzone in het Call of Duty: Black Ops – Cold War-tijdperk onthuld. En ja, er is eindelijk sprake van een nieuwe Warzone-map!

Warzone krijgt zijn grote Season One-update op 16 december, en het zal voor het eerst sinds de introductie van de Battle Royale-modus in maart een nieuwe map bevatten. Warzone is buitengewoon succesvol geweest, met 80 miljoen downloads die nog altijd oplopen. Samen met Call of Duty: Mobile heeft het ertoe bijgedragen dat de Call of Duty-franchise het afgelopen jaar tot boven de $ 3 miljard is gestegen en een franchise voor het hele jaar is geworden.

De kaartverandering zal fijn nieuws zijn voor spelers die genoten hebben van de bestaande kaart, maar waarschijnlijk verlangen naar iets nieuws. Het betekent ook dat Warzone op zichzelf een groot project is geworden binnen Activision, waar duizenden ontwikkelaars werken aan verschillende Call of Duty-titels. De video toont een variëteit aan motorfietsen, boten en kernwapens.

In de trailer zien we een vermomde slechterik, Vikhor “Stitch” Kuzmin, achter CIA-agent Russell Adler aan gaan, de hoofdpersoon van de singleplayer-campagne van Cold War. De gevechtsarena bevat iets dat op het KGB-hoofdkwartier lijkt, en de game biedt duidelijk veel nieuwe wapens en voertuigen. Adler vliegt in een aanvalshelikopter en soldaten rijden op waterscooters-achtige skimmers over een rivier. De nieuwe map heet Rebirth Island – oogt als Alcatraz – en is een geheime Sovjet-basis die de CIA in 1968 binnenval en sluit.

Gedeeltelijk gevangenis, deels chemische biowapens productie- en testfaciliteit, heeft het hele eiland tientallen locaties om te verkennen, waaronder laboratoria, kazernes, ontsmettingsgebieden en een gevangenisblok op een heuvel waar onuitsprekelijke daden zijn gepleegd.

Nieuwe Warzone map heeft ‘Rebirth Island’

Activision zegt dat de update van Warzone Rebirth Island een nieuwe Verdansk Gulag-ervaring en een nieuwe Resurgence-spelmodus bevat. We kunnen nieuwe voertuigen, nieuwe operators, wapens en meer verwachten.

In Cold War-verhaal voor Warzone beschikt de Sovjet-geheimagent Perseus een groep huurmoordenaars. Hun leider is Stitch, die ontdekt dat de CIA een set ‘Death Cards’ heeft gemaakt voor deze terroristische groep. Deze gewelddadige clash was jaren in de maak, want Stitch heeft een rekening te vereffenen met Adler. Stitch werd gevangengenomen tijdens de CIA-aanval op Rebirth Island en verloor tijdens het verhoor zijn oog door Adler. Hij heeft genoeg tijd gehad in de goelag om na te denken over hoe hij wraak zal nemen, aldus Activision. Adler volgt Stitch’s spoor en leidt een CIA-team met onder meer operator Zeyna Ossou om een ​​winkelcentrum in New Jersey te bestormen, maar ontdekt dat Stitch genoeg Nova 6-zenuwgas heeft geproduceerd om de wereld in as te veranderen. Er is een val gezet voor het team van Adler …

De Cold War-modus heeft vijf nieuwe wapens

De MAC 10 SMG komt tijdens lanceringsweek. Dit submachinegeweer heeft een automatische vuursnelheid die aanvankelijk wordt getemperd door een lichte verticale terugslag en matige schade. Het heeft SMG-voordelen zoals verbeterde verwerkingssnelheden. Je kunt ‘m krijgen op niveau 15 van de Season One Battle Pass.

Er is ook een Groza-aanvalsgeweer in de lanceringsweek beschikbaar, met een hoge vuursnelheid en een goed schadebereik. Deze is beschikbaar op niveau 31.

Dan is er een Streetweeper-jachtgeweer met een hoge vuursnelheid en een grote munitiepool.

Het nieuwe slagwapen is de Sledgehammer, goed voor knuppelen.

En de Wakizashi is een melee samoeraizwaard, beschikbaar tijdens het seizoen.

Je kunt de MAC 10 gratis krijgen om te gebruiken in Black Ops: Cold War en Warzone op Tier 15 van de Season One Battle Pass, gewoon door het spel te spelen.

Geplande playlists zijn onder meer Trio’s en Quads, weliswaar met een lager aantal spelers dan in Verdansk.

In de Verdansk-kaart, die gewoon blijft bestaan in Warzone, krijgt de goelag een ondervragingskamer, waar spelers op een stoel worden vastgebonden en in een geheel nieuwe goelag worden gegooid, waar de 1v1-gevechtsregels vergelijkbaar zijn, maar de arena totaal anders is.

Rebirth Island’s Prison Block heeft ook een goelag, waar spelers die een keer zijn gedood een duel kunnen voeren om weer in het spel te komen. Deze nieuwe 1v1-ervaring draait om een ​​gevangeniskamer, met gevangenen die beginnen aan het einde van een van de twee gangen die parallel lopen aan de middelste kamer. Hoewel deze paden een snelle route over de vloer bieden, hebben ze allebei een metaaldetector die afgaat als een operator er langs komt, wat een extra strategisch element toevoegt. Ga jij gelijk de nieuwe map spelen volgende week?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram