SPOILER: Dit is de werkelijke naam van Baby Yoda uit ‘The Mandalorian’

Dit is de naam van Baby Yoda uit The Mandalorian

SPOILER: Dit is de werkelijke naam van Baby Yoda uit ‘The Mandalorian’

Wat is de naam van Baby Yoda uit Disney Plus hitserie The Mandalorian? Spoiler alert, de echte naam van Baby Yoda is …

Dit is de naam van Baby Yoda uit The Mandalorian

Ongeveer anderhalf seizoen lang al noemen we Jedi-master Yoda’s knuffelbare soortgenoot, geïntroduceerd als ‘The Child’, ‘Baby Yoda’. De echte naam van dit onder fans geliefde personage is nu echter eindelijk onthuld in een nieuwe aflevering van de populaire Star Wars-serie The Mandalorian, te zien via Disney+.

Waarschuwing, stop hier als je de aflevering in kwestie nog niet hebt gezien in verband met spoilers.

Of je de serie volgt of niet, grote kans dat je ergens het personage dat de show tot nu toe ‘The Child’ heeft genoemd bent tegengekomen. Omdat het aandoenlijke wezen een soortgenoot is van master Yoda, kreeg het al snel de onofficiële bijnaam ‘Baby Yoda’.

Kijkers van de show hebben nu echter eindelijk kennis kunnen maken met de echte naam van het personage, dankzij Jedi Ahsoka Tano, een nieuw personage dat wordt gespeeld door Rosario Dawson. ‘The Child’, zo blijkt, heet in werkelijkheid Grogu. Een storm van reacties volgde op Twitter, nadat Ahsoka Grogu’s gedachten las en zijn naam achterhaalde. Ook werd duidelijk dat Grogu een verleden als Jedi heeft en werd getraind door Jedi-meesters.

Wat vind jij van The Mandalorian‘s Grogu?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram