TRAILER” Regina King’s dramafilm ‘One Night in Miami’ belooft veel goeds

One Night in Miami - regina king - trailer

TRAILER” Regina King’s dramafilm ‘One Night in Miami’ belooft veel goeds

Bekijk nu de officiële trailer van Regina King’s dramafilm One Night in Miami. Gaat deze film een Oscar in de wacht slepen?

De officiële trailer van Regina King’s dramafilm One Night in Miami is nu te zien. De film draait om Malcolm X, Jim Brown, Sam Cooke en Cassius Clay, beter bekend als Mohammed Ali, die op een avond samenkomen om Clay’s overwinning op Sonny Liston in het Miami van 1964 te vieren. Niemand weet precies wat er gebeurde die avond, maar de film vertelt een ​​gefictionaliseerd verhaal over een gebeurtenis die critici al als Oscar-waardig beschouwen.

Amazon geeft een korte samenvatting: “Op een ongelooflijke avond in 1964 kwamen vier iconen uit sport, muziek en activisme bijeen om een ​​van de grootste verrassingen in de boksgeschiedenis te vieren […] De film kijkt naar de strijd waarmee deze mannen werden geconfronteerd en de cruciale rol die zij elk speelden in de burgerrechtenbeweging en de culturele omwenteling van de jaren zestig. Meer dan veertig jaar later resoneren hun gesprekken over raciale onrechtvaardigheid, religie en persoonlijke verantwoordelijkheid nog steeds.”

Bekijk de officiële trailer van One Night in Miami bovenaan. De film zou op eerste kerstdag in de bioscoop moeten verschijnen en gaat in première op Amazon Prime op 15 januari.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram