TRAILER: Makers van ‘Hitman’ onthullen met ‘Project 007’ teaser nieuwe James Bond origin story game

Project 007 Nieuwe James Bond game

TRAILER: Makers van ‘Hitman’ onthullen met ‘Project 007’ teaser nieuwe James Bond origin story game

Met Project 007 werken de makers van ‘Hitman’ aan een nieuwe James Bond origin story game. Check nu de teaser!

Het allereerste James Bond-oorsprongsverhaal in game-vorm ooit zal binnenkort verschijnen op consoles en pc. De aankomende game, ontwikkeld en gepubliceerd door IO Interactive in samenwerking met MGM, EON Productions en Delphi, werd vandaag aangekondigd onder de werktitel Project 007 en zal een volledig origineel Bond-verhaal bevatten.

Actieve ontwikkeling van de game vindt momenteel plaats in de kantoren van IO Interactive in Kopenhagen, Denemarken en Malmö, Zweden, met de hulp van toptalent in gaming. Project 007 wordt gemaakt voor moderne platforms en systemen, aangedreven door de gepatenteerde Glacier-technologie van het bedrijf.

“Het maken van een origineel Bond-spel is een monumentale onderneming”, aldus Hakan Abrak, CEO van IO Interactive. “Ons gepassioneerde team is verheugd om hun creativiteit te ontketenen in het iconische James Bond-universum en de meest ambitieuze game in de geschiedenis van onze studio te maken.”

IO Interactive zit achter de zeer succesvolle Hitman-franchise en de cultklassieker Freedom Fighters, evenals andere bekroonde games in het stealth- en spionagegenre.

Het 007-universum kreeg recentelijk de nodige klappen te verwerken, nadat No Time to Die te maken kreeg met talloze vertragingen vanwege COVID-19. Het laatste optreden van Daniel Craig als Bond zou zodoende zomaar een streamingrelease kunnen krijgen, aangezien Netflix, Apple en andere services volgens geruchten een deal van $ 600 miljoen onderzoeken om de film naar hun platform te brengen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram