Harley-Davidson fietst naar een elektrische toekomst in met de Serial 1 e-bike

harley davidson serial 1 - elektrische fiets e-bike

Harley-Davidson fietst naar een elektrische toekomst in met de Serial 1 e-bike

Harley-Davidson fietst de toekomst in met de Serial 1 e-bike. De nieuwe Harley-Davidson Serial 1 e-bike komt uit in maart 2021.

De legendarische Amerikaanse motorfietsfabrikant Harley-Davidson heeft zijn eerste uitstapje naar de wereld van de e-bike onthuld. Maak kennis met de Serial 1, een elektrische fiets die is geïnspireerd door de ‘Serial Number One’-motor van het merk uit 1903.

Deze stiekem toch wel prachtige e-bike vindt de perfecte balans tussen oud en nieuw, en combineert een vintage esthetiek met alle moderne e-bike-benodigdheden die je zou wensen. Een dun zwart frame fungeert bijvoorbeeld als basis voor een bruinbruin lederen zadel en een bijpassend stuur, terwijl retro-stijl witte banden zich om twee multispaaks velgen wikkelen.

De bruine riem is flexibel en natuurlijk verbonden met een elektromotor die helpt bij het voortduwen van de fiets. Tegelijkertijd zijn oplichtende logo’s toegevoegd om de Serial 1 naar de moderne tijd te brengen.

De prijzen voor de Harley-Davidson Serial 1 moeten nog worden bekendgemaakt, maar geruchten suggereren dat deze elektrische fiets in lijn zou moeten liggen met concurrerende e-fietsen van een paar duizend dollar. Er is verder nog weinig bekend, maar een aftelling op de speciale Serial 1-website eindigt op 16 november, wat betekent dat er binnenkort meer informatie zal worden onthuld. Harley-Davidson brengt de Serial 1 in maart 2021 uit in de VS, dus hopelijk volgt Nederland snel.

harley davidson serial 1 - elektrische fiets e-bike

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram