Jeep heeft een krachtige off-road elektrische fiets onthuld met een bereik van 65 kilometer

jeep e-bike - elektrische fiets

Jeep heeft een krachtige off-road elektrische fiets onthuld met een bereik van 65 kilometer

Jeep heeft een krachtige off-road elektrische fiets onthuld met een bereik van 65 kilometer. De Jeep e-bike moet in juni verkrijgbaar zijn.

Jeep is de volgende autofabrikant die mee gaat doen op het gebied van e-bikes. Het Amerikaanse merk toonde een vleugje van zijn aankomende e-bike via een door Groundhog Day geïnspireerde Super Bowl-commercial met Bill Murray. Inmiddels hebben we meer beelden van de elektrische fiets.

Hoewel de komische commercial waarin Bill Murray zijn rol uit de hitfilm Groundhog Day uit 1993 weerspiegelt is gemaakt voor de Jeep Gladiator pick-up truck, kon Jeep het niet laten om de elektrische fiets een korte cameo te geven. Net als andere autofabrikanten die de afgelopen jaren e-bikes hebben uitgebracht, heeft ook Jeep voor dit project samengewerkt met een e-bike-fabrikant.

In de reclame zien we dat de Jeep e-bike is gemaakt door QuietKat, fabrikant van elektrische fietsen voor alle terreinen. Terwijl Jeep nog niets over de elektrische fiets heeft onthuld, heeft Quietkat al wel enkele details over het aanstaande vervoersmiddel onhuld via zijn officiële website.

De beschrijving vertelt dat de Jeep e-bike een 750-watt motor heeft en in staat is om 65 km bereik te bieden op een enkele lading. Maar als je de video goed bekijkt, dan blijkt dat de fiets in de reclame wordt aangedreven door een motor van het Chinese bedrijf Bafang, die een piekvermogen van 1600 W levert met een standaard 52V e-bike-batterij.

We zullen dus moeten wachten tot Jeep officieel alle specificaties en andere details onthult. Naar verwachting zullen we deze info dit voorjaar ontvangen, voordat de elektrische fiets in juni wordt gelanceerd.

jeep e-bike - elektrische fiets

jeep e-bike - elektrische fiets

jeep e-bike - elektrische fiets

Post a Comment

#Volg ons op Instagram