Nieuwe WING smartphone van LG heeft een draaiend tweede scherm

LG WING smartphone

Nieuwe WING smartphone van LG heeft een draaiend tweede scherm

De nieuwe LG WING smartphone heeft een draaiend tweede scherm en beschikt over functies als een ingebouwde ASMR-opnamemodus.

Het nieuwste staaltje van vindingrijkheid door LG komt in de vorm van de LG WING. Deze nieuwe smartphone gaat voorbij aan de recente trend van het vouwbare scherm, maar stapelt in plaats daarvan twee schermen op elkaar. Het bovenste 6,8-inch scherm kan 90 graden met de klok mee worden gedraaid om een ​​tweede 3,9-inch scherm te vormen.

Dit concept biedt een wereld aan mogelijkheden voor entertainment en productiviteit. In de draaimodus kunnen steamers bijvoorbeeld genieten van een ononderbroken toevoer terwijl ze communiceren via het onderste scherm. In Maps kunnen gebruikers nog steeds een kaart op volledige grootte bekijken tijdens het chatten en bellen. Meldingen zijn niet langer een probleem bij het bekijken van video’s of films op de mobiel, aangezien de onderkant fungeert als een handvat dat alle informatie van uw telefoon weergeeft, samen met de bedieningsknoppen van de afspeelknoppen, terwijl het panoramische scherm bovenaan vast blijft.

De LG WING is voorzien van een Qualcomm® Snapdragon™ 765G 5G mobiel platform, 8 GB RAM, 256 GB opslag, een 64 MP F1.8 standaardcamera, 13 MP ultragroothoekcamera en 32 MP F1.9 camera aan de voorkant. Voor de online creatieveling heeft LG ook een cardanische modus, bewegingsstabilisatie, een LG Creator Kit en zelfs een ASMR-opnamemodus toegevoegd.

Ga naar LG voor meer informatie.

LG WING smartphone

LG WING smartphone

LG WING smartphone

LG WING smartphone

Post a Comment

#Volg ons op Instagram