Deze Xbox Series X Unboxing Video is een maand voor de lancering gelekt

Xbox Series X Unboxing Video

Deze Xbox Series X Unboxing Video is een maand voor de lancering gelekt

Deze Xbox Series X Unboxing Video is een maand voor de lancering gelekt. We krijgen een eerste blik op wat zich in de Xbox Series X-doos bevindt.

De Xbox Series S en Xbox Series X van Microsoft zullen op 10 november in de schappen liggen, wat betekent dat het nog een aantal weken duurt voordat de eersten onder ons hun aanwinst kunnen ophalen. Een nieuw gelekte video laat echter al zien wat we kunnen verwachten als we volgende maand ons next-gen systeem uitpakken. Enkele recensenten en influencers hebben de nieuwe console reeds ontvangen, en de YouTube-gebruiker hierboven, ene Farky Hars, heeft zijn unboxing-ervaring al online geüpload.

De beelden hierboven tonen het bevredigende openen van de doos, waarbij de nieuwe console zichtbaar wordt. Achter de Xbox Series X bevindt zich een ruimte waar de stekker, HDMI-kabel en draadloze controller zijn opgeborgen. Er zijn deze week ook beelden gelekt vanuit de detailhandel, met bijvoorbeeld een afbeelding gedeeld via Reddit, die toont hoe tientallen Xbox Series X-consoles worden voorbereid voor verzending.

De Xbox Series X en Xbox Series S worden op 10 november in Nederland gelanceerd. De Xbox Series X Unboxing Video check je bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram