Virtuix lanceert 360-graden VR-loopband “Omni One”

Virtuix Omni One VR

Virtuix lanceert 360-graden VR-loopband “Omni One”

Virtuix introduceert met de Omni One een 360-graden VR-loopband. De full-body virtual reality gamingset moet in 2021 kwartaal 2 te koop zijn.

VR-tech-startup Virtuix heeft het doek teruggetrokken van een 360-graden-loopband genaamd ‘Omni One’. Zoals de naam al doet vermoeden, laat het apparaat, met zijn achthoekige basis en wrijvingsloos oppervlak, je in elke richting rennen.

Het bedrijf kondigde de entertainmenteenheid onlangs aan in een crowdfunding-campagne. Het beschikt over een verticale arm die je op je plaats houdt terwijl je voeten tegen de loopband bewegen, een meer naadloze ervaring dan zijn vorige generatie tegenhanger, Omni, die in plaats daarvan een ring om het apparaat had. De Omni One is gebouwd voor thuis en kan simpel worden opgevouwen en opgeborgen. Virtuix zei dat het product met 30 games zal worden geleverd, terwijl later meer titels van derden, vergelijkbaar met Fortnite en Call of Duty, beschikbaar zullen zijn. Virtuix moet nog beslissen over een stand-alone headset om aan het systeem te koppelen, maar zal dit de komende maanden doen.

De Omni One van Virtuix zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden gelanceerd en moet in de winkel verkrijgbaar zijn voor $ 1.995, omgerekend € 1.690. De demo van de Omni One VR-loopband kun je bovenaan bekijken.

Virtuix Omni One VR

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram