GIVEAWAY: ‘Tennis World Tour 2’ is nu verkrijgbaar en wij geven de game weg

Tennis World Tour 2

GIVEAWAY: ‘Tennis World Tour 2’ is nu verkrijgbaar en wij geven de game weg

Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar en wij geven het tennisspel weg. Wil jij de game winnen voor de PlayStation 4 of de Xbox One?

Het is je wellicht niet ontgaan, maar de nieuwe tennissimulatie Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar. De game nodigt tennisfans uit voor realistische tenniswedstrijden, vormgegeven met talloze animaties, een vloeiend spelverloop vloeiender en knallende rally’s. Wij geven trouwens een aantal exemplaren weg voor de PlaySation 4 en Xbox One, dus lees snel verder.

In Tennis World Tour 2 kunnen we met 38 top-tennisspelers, waaronder Roger Federer en Rafael Nadal, aan de slag op enkele van de beroemdste tennisbanen ter wereld. Van het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open tot de OWL ARENA van Halle, en van Philippe-Chatrier en Suzanne-Lenglen tot Simonne-Mathieu van Roland-Garros, win jouw sets op de mooiste banen.

De game bevat ook een Career Mode waarin je jouw eigen speler kunt maken, compleet met een kaartsysteem dat de vaardigheden van spelers tijdelijk beïnvloed, zodat je op cruciale momenten de overhand kunt nemen.

Tenslotte is er ook een online-mode die spelers zowel enkel- als dubbelspel laat spelen. Voor de meer competitieve spelers is er een match ranking-systeem dat spelers in divisies laat deelnemen met tegenstanders van vergelijkbaar niveau.

TWT 2:

  • Felbegeerde nieuwe functies: de mogelijkheid om dubbelspel te spelen met maximaal 4 spelers tegelijk, zowel lokaal als online, een competitieve mode, een verbeterd serveersysteem en een nieuwe manier om slagen te timen
  • Realistischer: meer animaties garanderen een soepeler gameplay-verloop
  • Diverse game-modes: Career, Quick Match, Online, Tournament, Ranked Match en Tie Break Tens – er zit voor elk type speler iets bij
  • Diverse officiële tennisbanen: Het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en de 3 velden van Roland-Garros: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu.

Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en vanaf 15 oktober voor de Nintendo Switch.

Tennis World Tour 2Win Tennis World Tour 2 voor de PlayStation 4 of Xbox One!

Wil jij de tennis-game winnen voor de PS4 of Xbox One?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met hierin het onderwerp ‘ACE’ en jouw voorkeur voor PS4 of Xbox One, en je maakt kans op een exemplaar.

Succes!

Meedoen kan tot 20 oktober en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram