De nieuwe Cat S42 smartphone is extreem robuust en betrouwbaar

cat s42 smartphone recensie

De nieuwe Cat S42 smartphone is extreem robuust en betrouwbaar

De nieuwe Cat S42 smartphone is extreem robuust en betrouwbaar, en komt bovendien met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje.

De meest robuuste en betrouwbare smartphones op de markt? Je denkt misschien niet snel aan Cat, dat vooral bekend staat om zijn zware machines, maar het Amerikaanse merk blinkt wel degelijk uit in het ontwikkelen van extreem sterke en soepel lopende smartphones. Zo is afgelopen maand de Cat S42 smartphone gelanceerd, die naast een reeks verrukkelijke eigenschappen gewoon draait op Android en over uitstekende camera’s beschikt.

Om maar direct met de deur in huis te vallen, de Cat S42 heeft ons enorm positief verrast. De smartphone is de nieuwste aanwinst binnen de Cat-familie, en profiteert van maar liefst tien jaar ervaring met het ontwerpen van ongeëvenaard robuuste smartphones voor dagelijks gebruik in veeleisende omgevingen.

De S42 is volgens Cat zelf het ultieme werkpaard. Dit kunnen we eigenlijk alleen maar bevestigen als we kijken naar de inpassing van diverse functies die veelgevraagd zijn bij de doelgroep. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zeer lange batterijduur, toonaangevende rugged specificaties en een groot helder beeldscherm, dat leesbaar blijft in direct zonlicht.

Vergeet je Cat S42 smartphone niet te wassen

Je leest het goed. De S42 is zo enorm stoer dat hij letterlijk kan worden gewassen. Sterker nog, net zoals alle andere Cat phones kan de Cat S42 regelmatig en grondig worden gereinigd met water en zeep of een desinfecterend middel, en draagt hij zo bij aan een hygiënische werkomgeving. Check hieronder maar eens.

“Gebruikers van Cat phones willen een smartphone waar ze altijd op kunnen vertrouwen,” aldus Peter Cunningham, VP Product Portfolio van Bullitt Group, licentiehouder van de Cat smartphones. “Of je nu werkt in een zware omgeving, zoals de hulpdiensten of in de bouw, of in de zorg, waar hygiëne een topprioriteit is: met de betrouwbare Cat S42 kun je er dagelijks vanuit gaan dat je smartphone voor je blijft werken.”

Robuuste krachtpatser met inhoud

De nieuwe Cat S42 smartphone is gedurende de ontwikkeling getest conform de veeleisende militaire standaard MIL-SPEC-810H en beschikt over een IP68-rating. De telefoon heeft rigoureuze valtests – op elke hoek van het toestel – doorstaan van 1,80 meter op staal, is zand- en stofafstotend, overleeft thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel, en is tot slot volledig waterproof tot 1,5 meter diepte gedurende 35 minuten.

Als we kijken naar het beeldscherm, dan zien we een helder 5,5” HD+ 18×9 beeldscherm dat wordt beschermd door krasbestendig Corning® Gorilla® Glass 5. Extra hoesjes, covers of glasplaatjes kopen hoeft met deze smartphone pertinent niet. Het scherm blijft bovendien leesbaar in direct zonlicht en is te bedienen met natte vingers of handschoenen.

cat s42 smartphone recensie

De Cat S42 is een smartphone die is gebouwd voor de meest veeleisende omgevingen, maar hij beschikt ‘gewoon’ net als andere smartphones over een heel behoorlijke en up-to-date inhoud. We zien namelijk een krachtige 4,200 mAh batterij, Android 10 (met upgrade naar 11), een 13MP achtercamera en 5MP voorcamera, Nano Dual SIM en microSD-sleuf, programmeerbare knop (shortcut naar bijvoorbeeld camera of zaklamp) en nog veel meer. Je kunt de S42 altijd en overal zonder zorgen mee naartoe nemen, zowel professioneel als in je vrije tijd.

De nieuwe Cat S42 smartphone heeft een consumentenadviesprijs van €249 en is nu verkrijgbaar via de officiële website en bij geselecteerde retailerpartners.

cat s42 smartphone recensie

Post a Comment

#Volg ons op Instagram