Microsoft heeft officieel de kleinere en goedkopere Xbox Series S aangekondigd

Xbox Series S prijs pre-orderdatum

Microsoft heeft officieel de kleinere en goedkopere Xbox Series S aangekondigd

Microsoft heeft officieel de Xbox Series S aangekondigd, een kleine variant van de Xbox Series X. De volgende generatie Xbox-console zal $ 300 kosten.

Xbox Series S prijs datum

Microsoft heeft officieel een tweede console binnen zijn volgende generatie spelcomputers aangekondigd, de Xbox Series S. Hoewel het lijkt alsof deze aankondiging voortijdig komt vanwege gelekte documenten, zijn er niet al te veel officiële details over het systeem vrijgegeven.

De Xbox Series S heeft een slank, wit uiterlijk en zal “next-gen performance in de kleinste Xbox ooit” leveren, ondanks dat de Xbox Series X al klein is in vergelijking met de next-gen PlayStation 5. Microsoft heeft ook bevestigd dat het systeem $ 299 zal kosten, goedkoper dan wat men verwacht van de PS5. Volgens bronnen geloven velen dat de console vergelijkbare interne onderdelen zal hebben als de Series X, maar met een minder krachtige CPU/GPU en geen schijfstation voor discs. Als dat het geval is, is de console misschien wel de goedkoopste manier om nieuwe games te spelen, maar dit gaat ten koste van 4K-mogelijkheden.

De nieuwe console heeft een grote ventilatieopening aan de bovenkant, waarvan het aannemelijk is dat deze de binnenkant koel houdt. Het heeft tevens een vergelijkbaar ontwerp als de Xbox One S, maar lijkt een derde van het volume van zijn grote broer, de Series X, te hebben.

Volgens een promotievideo die is gelekt na de aankondiging door Microsoft, zal de Xbox Series S zich richten op 1440p-gaming met ‘tot 120 fps’. Raytracing, variable-rate shading, variable refresh rate en ultra-low latency support, vergelijkbaar met zijn tegenhanger, zijn present. Echter, er zal sprake zijn van slechts 512 GB aan opslagruimte. De Xbox Series S zal games opschalen naar 4K en de console kan eveneens 4K-media afspelen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram