GIVEAWAY: De officiële FIA World Rally Championship videogame ‘WRC 9’ is 3 september verkrijgbaar

wrc 9 game winnen

GIVEAWAY: De officiële FIA World Rally Championship videogame ‘WRC 9’ is 3 september verkrijgbaar

De officiële FIA World Rally Championship game WRC 9 ligt vanaf 3 september in de winkel en wij geven een aantal exemplaren weg voor de PS4 en Xbox One.

Voor de nieuw te lanceren videogame WRC 9 zetten de gepassioneerde ontwikkelaars achter de WRC-serie alles op alles om aan de hoge verwachtingen van rally-fans te voldoen. Verwacht nog meer realisme en uitdagingen bij de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Het racespel ligt met ingang van donderdag 3 september in de winkel, en om dit te vieren geven wij een aantal exemplaren weg.

WRC 9 is de nieuwste versie van de populaire videogame van de WRC en is de beste game voor jonge coureurs om hun vaardigheden mee te ontwikkelen. WRC 9 is de meest realistische rallysimulatie ooit gemaakt en biedt toegang tot meer dan 800 kilometers aan speciale stages uit alle 13 rondes die gepland zijn voor het 2020-seizoen.

De gameplay trailer bovenaan geeft ons een eerste indruk van de inspanningen die ontwikkelaar KT Racing heeft verricht om de iconische Rally New Zealand in de game te verwezenlijken. Deze rally keert na zeven jaar afwezigheid op grootse wijze terug naar de kalender van het FIA World Rally Championship. Het is één van de drie nieuwe rally’s die dit jaar worden gereden, samen met de Safari Rally in Kenia en Rally Japan, waar fans en spelers van WRC reikhalzend naar uitkijken.

Met een verbeterde career mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen met alle content van de jaarkalender en nog veel meer:

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams uit de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • Exclusieve nieuwe game-modes die binnenkort worden onthuld

 

WRC 9 kopen

WRC 9 verschijnt op donderdag 3 september 2020 voor Xbox One, PS4 en pc. Later volgen de Xbox Series X, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

De FIA Rally Star DLC verschijnt in december 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox One Series X. De Standard en Deluxe Digital Editions van WRC 9, zijn momenteel beschikbaar als pre-order op Xbox Live, in de PlayStation Store en in de EPIC Games Store voor pc.

wrc 9 game winnenWin WRC 9 voor PlayStation 4 of Xbox One + ontvang een autosport giftcard en ga zelf racen!

Wij geven niet alleen een aantal exemplaren weg van de nieuwe WRC 9 videogame, maar zullen ook twee gelukkige winnaars verrassen met een autosport giftcard van Good4Fun, waarmee je zelf op een circuit met o.a. Ferrari’s, Lamborghini’s en Aston Martins kunt racen.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met hierin het onderwerp ‘RALLY’ en jouw voorkeur voor PS4 of Xbox One, en je maakt kans op een exemplaar en misschien ook wel de giftcard.

Succes!

Meedoen kan tot 10 september en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram