TRAILER: Officiële ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’ trailer belooft heel veel goeds

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 trailer

TRAILER: Officiële ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’ trailer belooft heel veel goeds

De officiële Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 trailer belooft heel veel goeds. De skateboard game is vanaf  4 september verkrijgbaar voor consoles en PC.

Na enkele korte trailers heeft Activision eindelijk de officiële Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 lanceringstrailer uitgebracht, met de belofte groter te worden dan de oorspronkelijke games. De trailer hierboven toont de nieuwe verbeteringen die zijn aangebracht door ontwikkelaar Vicarious Visions. De scherpe nieuwe graphics laten alle levels er gedetailleerder uitzien dan ooit tevoren.

De beelden bevatten ook verschillende professionele skaters die gekke tricks uitvoeren op verschillende locaties, waaronder skateparken, stadsgezichten en natuurlijk Area 51. De remaster biedt een selectie van professionele skaters, zowel oud als nieuw binnen de franchise, naast de terugkeer van een verbeterde Create-A-Park/Create-A-Skater-modus, online multiplayer en meer.

Bekijk de officiële Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 trailer bovenaan en speel de game vanaf 4 september op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De PC-game is exclusief verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram