TRAILER: ‘Call of Duty: Black Ops Cold War’ officieel aangekondigd

Call of Duty: Black Ops Cold War

TRAILER: ‘Call of Duty: Black Ops Cold War’ officieel aangekondigd

Call of Duty: Black Ops Cold War is officieel aangekondigd, inclusief de bevestiging van verschillende eerder gelekte details. Ga jij de game spelen?

Call of Duty: Black Ops Cold War is officieel aangekondigd middels een nieuwe trailer. In de clip wordt verder ingegaan op de setting van 1981, waar de woorden “misleiding en uitvluchten” de campagne-ervaring voor single-speler-modus beschrijven.

Spelers zullen historische figuren zoals president Regan tegenkomen en ‘harde waarheden’ leren terwijl er wordt gevochten op locaties in Oost-Berlijn, Turkije, Vietnam en andere klassieke plekken. De titel komt met een gratis multiplayer, een Battle Pass-systeem en de Zombies-modus, dit alles na de lancering. Het biedt ook ondersteuning voor cross-play op huidige en volgende generatie consolesystemen, met cross-play-mogelijkheden in alle modi, inclusief Call of Duty: Warzone. Er zullen tevens nieuwe inventarisitems worden geïntroduceerd die eveneens in beide games kunnen worden gebruikt.

Pre-order Call of Duty: Black Ops Cold War vandaag nog, en je ontgrendelt onmiddellijk digitale beloningen, inclusief Black Ops Operator Frank Woods, en krijg vroege toegang tot de open bèta voor Cold War multiplayer.

Hoewel de open bèta-datums nog moeten worden aangekondigd, wordt Multiplayer op 9 september via Twitch onthuld, voorafgaand aan de volledige release van de game op pc, PlayStation 4 en Xbox One op 13 november. De PlayStation 5 en Xbox Series X-edities zullen ook voor de feestdagen verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram