Boerproeverij-box bestaat uit perfecte BBQ-pakketen en Borrel-dozen vol met kwaliteitsvlees en -kaas van boeren

Boerproeverij-box bestaat uit perfecte BBQ-pakketen en Borrel-dozen vol met kwaliteitsvlees en -kaas van boeren

Met de Boerproeverij-box ontvangen we thuis de perfecte BBQ-pakketen en Borrel-dozen vol met kwaliteitsvlees en -kaas van boeren. Wanneer bestel jij?

boerproeverij box recensie - trouw nutrition

Oorspronkelijk bedacht als antwoord op de overschotten die Covid-19 teweeg bracht, is de Boerproeverij-box wat ons betreft een blijvertje. Deze fraaie box, beschikbaar in een BBQ– en Borrel-variant, zit boordevol vers vlees en kaas, direct afkomstig van kwaliteitsboeren uit ons land. Normaal gesproken bedoeld ter levering aan restaurants, maar nu in een heerlijke doos die je zo thuis kunt laten bezorgen!

Boerderijen zagen door de Covid-19 pandemie de vraag naar hun producten drastisch dalen, waardoor de koelvrieshuizen vol raakten en kwaliteitsvoedsel weggegooid dreigde te worden. Doodzonde natuurlijk van al dat prachtige vlees.

Onder het motto ‘Weggooien is zonde’ besloot diervoerspecialist Trouw Nutrition bij te dragen aan de oplossing van dit probleem. Zij sloegen de handen ineen met boeren en lanceerden de Boerproeverij-boxen: kwaliteitsproducten direct van de boerderij, voor bij jou op de BBQ of bij de borrel. Niet geleverd aan de horeca, zoals de boeren normaal doen met hun producten, maar direct aan liefhebbers van lekker eten.

Dit bijzondere initiatief is enorm waardevol voor diverse boeren, maar is voor ons als consument zijnde ook een welkome toevoeging. De kwaliteit van de inhoud van de goed gevulde Boerproeverij-box liegt er namelijk niet om en wijzelf waren ook erg content met de diversiteit.

Het beste direct van de boerderij

De boeren vullen jouw box met hun allerbeste producten. Denk aan kaas van De Twee Hoeven, worst en ham van Ruyghveen, entrecotes en hamburgers van Brunsel Beef en drumsticks en kippendijen van Beter Kip. Het zijn gepassioneerde vakmensen die normaal gesproken verscholen blijven achter de geheimen van chefkoks, maar die nu graag hun waren voor een eerlijke prijs direct aan de man brengen.

Je vindt overigens niet alleen vlees en kaas van hoge kwaliteit in de doos. Wij waren bij de BBQ-box bijvoorbeeld blij verrast met de aanvullende pittige olijfolie en de mooie BBQ-rub om de entrecote te kruiden. En in de Borrel-box vind je niet alleen mooie vleeswaren en kaas, maar ook een mooie, ambachtelijke aioli.

boerproeverij box recensie - trouw nutrition

Boerproeverij-box bestellen: Twee varianten

Via Boerproeverij.nl bestel je heel gemakkelijk de Boerproeverij BBQ-box of de Boerproeverij Borrelbox. En allebei mag natuurlijk ook. Op de website vind je tevens meer informatie over de vier boerenbedrijven die samenwerken binnen dit initiatief.

De boxen worden aan huis geleverd in Nederland, of kunnen opgepikt worden bij een aantal pick-up points. En omdat alle opbrengsten van deze boxen naar de boeren gaan,  is er dus geen reden meer om niet lekker te borrelen of bbq-en. Wil je restaurantkwaliteit vlees en kaas thuis? Bestel dan snel jouw box!

boerproeverij box recensie - trouw nutrition

boerproeverij box recensie - trouw nutrition

Post a Comment

#Volg ons op Instagram