TRAILER: DC Comics onthult ook beelden van ‘Zack Snyder’s Justice League’, ‘Wonder Woman 1984’ en ‘The Suicide Squad’

Justice League: The Snyder Cut

TRAILER: DC Comics onthult ook beelden van ‘Zack Snyder’s Justice League’, ‘Wonder Woman 1984’ en ‘The Suicide Squad’

DC Comics onthult ook beelden van Justice League: The Snyder Cut, Wonder Woman 1984 en The Suicide Squad. Bekijk nu de trailers.

Justice League: The Snyder Cut

Afgelopen weekend werd tijdens DC FanDome het nodige onthuld aan nieuw beeldmateriaal voor aankomende DC Comics-films. Niet alleen kregen we een voorproefje van Matt Reeves’ The Batman, ook nieuwe trailers voor Zack Snyder‘s Justice League en Wonder Woman 1984 werden gepresenteerd. Het toetje was tot slot een behind-the-scenes featurett van James Gunn‘s The Suicide Squad.

‘Justice League: The Snyder Cut’ verrast

Een trailer voor de langverwachte Justice League: The Snyder Cut ging in première tijdens DC FanDome en bood een betere kijk op de HBO Max-special van regisseur Zack Snyder.

De trailer heeft toepasselijk de soundtrack “Hallelujah” van wijlen Leonard Cohen, en biedt een eerste blik op Ray Porter als Darkseid en geeft tevens een betere glimp van Henry Cavill in het zwarte Superman-pak. Ook zien we nooit eerder vertoonde beelden van Ezra Miller’s personage Barry Allen die Iris West (Kiersey Clemons) redt, de mooie voetbaltoekomst van Victor Stone (Ray Fisher) en de droevige dood van zijn vader, Silas.

De emotionele trailer volgt een aantal teasers die Snyder de afgelopen maanden onthulde, waaronder zijn versie van Steppenwolf, een paar seconden van Superman’s wederopstandingpak en Gal Gadots Wonder Woman die een profetie ontdekt over de komst van Darkseid.

Bekijk de trailer hieronder. De Justice League: The Snyder Cut komt naar HBO Max in 2021.

‘Wonder Woman 1984’ toont nieuwe beelden

DC Films en Warner Bros. Pictures hebben ook een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Wonder Woman 1984.

De clip van twee en een halve minuut, die eveneens in première ging tijdens DC FanDome, biedt een blik op het Golden Eagle-pantser van Diana Prince (Gal Gadot) en toont de superheldin terwijl ze letterlijk de gouden vleugels afstoot. Ze herenigt ook met Steve Trevor (Chris Pine) en vecht het uit met Barbara Minerva, ofwel Cheetah, gespeeld door Kristen Wiig, die voor het eerst in haar volledige kostuum is te zien.

De release van Wonder Woman 1984 is al een lange tijd op komst, met de film oorspronkelijk gepland voor een release in 2019, voordat hij werd teruggedrongen naar juni 2020, vervolgens 14 augustus en nu, op het moment van schrijven, 2 oktober. De laatste wijzigingen zijn vanwege de coronaviruspandemie.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder. Wonder Woman 1984 gaat begin oktober in première.

‘The Suicide Squad’ onthult volledige cast in nieuwe featurette

Een behind-the-scenes featurette van James Gunn’s The Suicide Squad heeft de volledige cast onthuld en biedt een glimp van wat we kunnen verwachten van de reboot.

De hoge-adrenaline sneak peek plaagt met de terugkeer van o.a. Margot Robbie als Harley Quinn, Viola Davis als Amanda Waller, Jai Courtney als Captain Boomerang en Joel Kinnaman als Rick Flagg, samen met de introductie van een groot aantal nieuwe personages. Houd je vast, dit zijn ze: Idris Elba als Bloodsport, Sean Gunn als Weasel, Pete Davidson als Blackguard, Daniela Melchior als Ratcatcher 2, Nathan Fillion als TDK, Steve Agee als King Shark/John Economos, Mayling Ng als Mongal, David Dastmalchian als Polka-Dot Man, Alice Braga als Sol Soria, John Cena als Peacemaker, Juan Diego Botto als Presidente General Silvio Luna, Peter Capaldi als The Thinker, Michael Rooker als Savant, Flula Borg als Javelin, Joaquín Cosío als Mayor General Mateo Suarez, Jennifer Holland als Emilia Harcourt en Storm Reid als Tyla.

“Dit is verreweg de grootste film die ik ooit heb gemaakt”, zei Gunn in de teaser, terwijl explosies links en rechts, talloze vechtscènes en een snelle blik op de Suicide Squad samen voorbij komen. Gunn’s crew en een aantal van de acteurs prezen ook de richting van de aanstaande film, waarbij Elba het beschreef “als een grote, enorme graphic novel die tot leven is gebracht.”

Bekijk de featurette hieronder. The Suicide Squad gaat in première in 2021.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram