TRAILER: Eerste teaser ‘Black Adam’ toont Dwayne Johnson als antiheld

dwayne johnson black adam trailer

TRAILER: Eerste teaser ‘Black Adam’ toont Dwayne Johnson als antiheld

De eerste teaser trailer van DC Comic’s naderende film Black Adam toont Dwayne Johnson als antiheld. Bekijk snel de eerste beelden.

Tijdens afgelopen weekend bood DC Comics’ 24-uurs virtuele evenement DC FanDome een hoop nieuwe beelden van superhelden en hun aankomende films. Stripboekfans kregen een enorme hoeveelheid nieuws en updates, waaronder een geheel nieuwe teaser-trailer voor de aanstaande film Black Adam, onthuld tijdens een panel met hoofdrolspeler Dwayne Johnson, die de titulaire antiheld zal spelen.

De clip van een minuut – die je hierboven kunt bekijken – is gemaakt door DC Comics-legende Jim Lee in samenwerking met BossLogic, en geeft een kort overzicht van het oorsprongsverhaal van het personage. Black Adam werd 5000 jaar geleden geboren als slaaf in de fictieve natie Kahndaq, en bemachtigde uiteindelijk zijn krachten om tegen zijn meesters te vechten. Hij werd echter neergeslagen en gevangengezet door de oude Egyptische tovenaar Shazam. Nu, vijf millennia later, is hij opnieuw vrijgelaten in de wereld.

Afgezien van de teaser, deelde Johnson tijdens het panel ook de redenen waarom hij zich zo aangetrokken voelde tot de antiheld. “Zoals we allemaal weten, is Black Adam een ​​van de machtigste superhelden, antihelden, schurken – hoe je Black Adam ook wilt noemen – hij is een van de machtigste in het DC-universum”, zei hij.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram