TRAILER: De laatste trailer van Christopher Nolan’s bioscoopfilm ‘TENET’

christopher nolan tenet trailer

TRAILER: De laatste trailer van Christopher Nolan’s bioscoopfilm ‘TENET’

De laatste trailer van Christopher Nolan’s bioscoopfilm TENET komt met gloednieuwe soundtrack door Travis Scott. De film komt deze week uit.

Deze week kunnen we eindelijk de officiële bioscooprelease van TENET verwelkomen. Om het vuurtje op te stoken heeft Warner Bros. Pictures nu de laatste trailer onthuld voor de aankomende film van Christopher Nolan. Heb jij al tickets?

Afgezien van de nieuwe beelden, ontvangen we met de trailer ook eindelijk de muzikale bijdrage van Travis Scott, die mede de soundtrack ‘The Plan’ voor zijn rekening nam.

De nieuwste kijk op de sciencefiction-spionagefilm, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, biedt een voorproefje van de geestverruimende actie die we kunnen verwachten. TENET heeft in Denzel Washington’s zoon John David Washington de hoofdrolspeler, die door de tijd moet reizen om de Derde Wereldoorlog te stoppen. De laatste trailer belicht enkele belangrijke plotmomenten en toont explosieve sequenties, duidelijk volgens Nolans kenmerkende regiegevoeligheid.

Bekijk de laatste trailer voor TENET van Christopher Nolan bovenaan en ontdek de film binnenkort in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram