Een knappe vrouw aan de haak slaan? Met deze tips gaat het jou lukken!

versiertips versiertrucs vrouwen versieren tips

Een knappe vrouw aan de haak slaan? Met deze tips gaat het jou lukken!

Een knappe vrouw aan de haak slaan? Op zoek naar versiertrucs? Met deze versiertips vergroot je jouw op succes.

versiertips versiertrucs vrouwen versieren tips

Bijna iedere man zal het wel herkennen; je komt een dame tegen die voldoet aan het perfecte plaatje. Ze heeft ogen waarin je verdrinkt, een prachtig lichaam en haar zelfverzekerdheid maakt haar onweerstaanbaar. De gemiddelde man is al snel geneigd te denken dat deze vrouw boven zijn standaarden ligt, tenzij je misschien een bovengemiddeld gevulde portemonnee hebt en een dikke auto. Maar wees niet getreurd, dit hoeft zeker niet het geval te zijn! Als jij het versieren van zo’n mooie vrouw op de juiste manier aanpakt, dan kun jij alsnog haar hart veroveren.

Een knappere dame versieren? Het is mogelijk!

Allereerst moeten we een misverstand aan de kant zetten en de moeder aller versiertips benoemen: Vanaf nu is het niet meer toegestaan om te denken dat jij een vrouw – die jij qua uiterlijk hoger inschaalt dan jezelf – niet kunt versieren. Als jij er zelf maar in gelooft, dit uitstraalt, en je best doet haar voor je te winnen, dan is niets onmogelijk. Een blauwtje lopen kan natuurlijk gebeuren, maar dit kan je ook overkomen bij minder mooie vrouwen, toch?

Het uiterlijk is wel het eerste dat de vrouw van je ziet, maar dit is niet de enige factor die bepaalt of zij jou leuk gaat vinden. Of de dame jou leuk gaat vinden, is namelijk sterk afhankelijk van jouw persoonlijkheid en van hoe jij je gedraagt.

Een vrouw jou leuk laten vinden? Begin bij jezelf!

Welke eigenschappen zoek jij in de vrouw van je dromen? Een mooi uiterlijk, een leuke stijl en een baan waar ze met plezier naar toe gaat  – en die genoeg verdient? Deze eigenschappen zoeken veel mannen in een vrouw, maar ook vrouwen zoeken dit soort eigenschappen in een man. Als jij een droomvrouw aan de haak wilt slaan, zorg dan eerst dat jouw eigen leven op orde is.

Doe je niet voor als ‘bad boy’

Vrouwen die voldoen aan het ideaalbeeld zijn zelfverzekerd en willen met respect behandeld worden. Het lijkt misschien wel alsof je door je als bad boy te gedragen vrouwen kunt versieren, maar is dit wel echt zo effectief? Het is belangrijk om je te realiseren dat er een verschil is tussen een vrouw plagen en je als een eikel gedragen naar vrouwen toe. Een vrouw teasen kan zorgen voor extra spanning tussen jullie, terwijl je als klootzak gedragen ervoor kan zorgen dat je vrouwen aantrekt die geen respect voor zichzelf hebben. Dit is zonde, want je wilt een vrouw aan de haak slaan met zelfrespect. Want zeg nou zelf, een vrouw met zelfrespect is toch super aantrekkelijk en misschien zelfs je potentiële baby momma?

De friendzone is niet per definitie de endzone

Hoe noem je dat stukje op aarde waar liefde op miraculeuze wijze verdwijnt en waar mannen het liefst zo ver mogelijk uit de buurt blijven? Juist, de friendzone. Dé plek waar versiercoaches je voor waarschuwen en je met tips ver uit de buurt van proberen te houden. Toch is je in de friendzone bevinden zo gek nog niet. Als jouw persoonlijkheid jouw pronkstuk is in plaats van jouw uiterlijk is de friendzone misschien wel dé sleutel tot succes.

Aanvankelijk zal jouw droomvrouw de connectie tussen jullie nog niet voelen, maar als jij meer tijd met haar spendeert en zij al jouw leuke eigenschappen leert kennen, zwicht ze misschien toch nog voor je. De kunst is hierbij om niet te diep in de friendzone te raken en de mogelijkheid tot een relatie open te houden. Dit doe je door zo nu en dan (subtiel) te laten merken dat jij haar ook zou kunnen zien als meer dan een gewone vriendin.

Ga van small talk naar inhoudelijke gesprekken

Presenteer jezelf als een man met inhoud en voer leuke, interessante gesprekken met je droomvrouw. Vertel haar over je passies en wat jij in het leven wilt bereiken. Maar praat niet alleen over jezelf! Toon juist ook voldoende interesse in wat zij belangrijk vindt in haar leven en ben hier enthousiast over. Een beetje kritisch zijn met een knipoog mag, als je denkt dat ze het aankan, en kan dan juist als oprecht worden ervaren; een eigenschap die vrouwen waarderen. Oh, en vergeet humor niet, een van de belangrijkste versiertips. Ontdek snel welke humor jouw droomvrouw heeft en laat haar lachen. Een dag niet gelachen…

Indien ze spiritueel is aangelegd, verdiep je dan ook in haar horoscoop of sterrenbeeld. Ook kun je een stapje verder door samen eens een tarotkaart te trekken of samen jullie toekomst te laten voorspellen. Vrouwen vallen niet alleen voor een man met doelen in het leven, maar zeker ook voor mannen die zich emotioneel open durven te stellen in hun bijzijn. Dat je naar buiten uit de ruwe bolster bent, is natuurlijk prima.

Ga ervoor!

Het allerbelangrijkst is dat jij ervoor durft te gaan. We kunnen je zoveel tips geven als we willen, maar uiteindelijk zul jij de stap moeten zetten om op een vrouw af te stappen om het plan te doen slagen. Bovendien zijn ook de allermooiste vrouwen gewoon mensen en op ze afstappen kan dus altijd. Nee heb je, maar ja kun je krijgen. Misschien heb je zelfs een voordeel als jij eens die hele knappe dame aanspreekt. Veel mannen durven een hele mooie vrouw niet aan te spreken en daarom krijgen hele mooie vrouwen minder aandacht. De vrouw die jij aanspreekt, zal jouw aandacht daarom misschien wel extra waarderen.

Ga er gewoon voor en we wensen je alvast heel veel succes met bovenstaande versiertips!

Heb jij nog versiertips? Volg ons op Instagram, DM ons jouw versiertips en maak kans op gratis bioscoopkaarten voor twee!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram