4 veilige vragen waarmee je heel veel over het seksleven van je date te weten komt

4 veilige vragen om meer over het seksleven van je date te ontdekken

4 veilige vragen waarmee je heel veel over het seksleven van je date te weten komt

Heb je off- en online dating-tips nodig? Wij hebben 4 veilige vragen waarmee je heel veel over het seksleven van je date te weten komt.

4 veilige vragen om meer over het seksleven van je date te ontdekken

De romantische omgang met een vrouw gaat de ene man gemakkelijker af dan de andere, dat is een onoverkomelijk feit. Ben jij het type persoon dat al problemen ondervindt in de beginfase, en heb je moeite met het ‘ontdekken’ van de voorkeuren en eigenschappen van jouw dates, dan hebben we vandaag een aantal mooie tips om meer te weten te komen over haar persoonlijkheid en zelfs haar seksleven. Niet geheel onbelangrijk voor zowel korte als lange termijn, toch? Je wil immers weten wat voor vlees je in de kuip hebt.

Een effectieve date is niet alleen gezellig, maar vertelt je ook meer over jouw misschien wel toekomstige partner. In dat kader is het van belang om haar op natuurlijke en ontspannen wijze een aantal vragen te stellen. Geen sollicitatiegesprek, maar gaandeweg het gesprek her en der toewerken naar een aantal belangrijke weetjes. Wil ze bijvoorbeeld kinderen en hoe kijkt ze aan tegen verre reizen?

Uiteraard wil je echter ook weten hoe ze in het leven staat als het gaat om seks. Als er duidelijke spanning is tussen jullie dan kun je best wel een keer een subtiel hengeltje uitgooien met een fout grapje, maar er zijn ook andere manieren om haar een beetje te kunnen ‘profilen’ en minder risico te nemen. Er zijn namelijk een aantal algemene vragen die je kunt stellen, waarbij de antwoorden jou iets vertellen over jouw date, haar persoonlijkheid én haar seksleven.

Of je nu tête-à-tête in een restaurant zit of doet aan online dating, met onderstaande vragen kom jij verrassend veel te weten over jouw date.

Veilige vragen die je tijdens een eerste date kunt stellen om meer te weten te komen over haar persoonlijkheid en seksleven

We benadrukken allereerst graag nog eens dat je dus niet moet gaan zitten met een vragenlijstje. Het is geen politieverhoor. Verwerk je vragen subtiel in het gesprek en toon interesse in haar interesses. Als je een mooi haakje ziet, dan komt ’toevallig’ jouw vraag aan bod. Sowieso hoef je niet bang te zijn om vragen te stellen, want het streelt haar als jij interesse toont in haar diepste persoon; haar dromen, ambities en visie op het leven.

Dan de vier vragen de je al tijdens een eerste date kunt stellen om meer te weten te komen over het seksleven van de ander en zelfs de slagingskans van jullie mogelijke toekomst. Zoals je ziet zijn ze van algemene toon en heel gemakkelijk te stellen. Je date zal niet eens doorhebben wat voor informatie ze jou verschaft.

  1. Vind je bier lekker smaken?
  2. Kijk je graag horrorfilms?
  3. Ben je ooit alleen op reis gegaan in het buitenland?
  4. Klinkt het niet spannend om alles achter te laten en op een zeilboot te gaan leven?

Veilige vragen, toch?

4 veilige vragen om meer over het seksleven van je date te ontdekken - vrouwen die bier drinken hebben snelle seks op een eerste date

Waarom zijn deze vragen goed voor tijdens de eerste date?

Zowel tijdens een date op locatie als gedurende online dating zijn beide personen bezig met twee belangrijke zaken: 1. Jezelf zo goed mogelijk presenteren om een goede indruk te maken; en 2. de ander leren kennen om erachter te komen of een volgende date überhaupt wel zin heeft.

Om voor jezelf een goed beeld te schetsen voor wat betreft punt 2, ontkom je er niet aan persoonlijke vragen te stellen. Dit kan soms ongemakkelijk zijn, en daarom is het beter om ze uit te stellen tot het juiste moment en het gesprek zo te sturen dat het op natuurlijke wijze aan bod komt. Dit laatste beheerst niet iedereen en daarom is het handig om een paar onschuldige vragen te stellen die heel voorspellend werken met betrekking tot bijvoorbeeld, daar komt ‘ie, haar seksleven.

Hoe we weten dat deze vragen werken? Dat antwoord is veel minder spannend dan je zou denken, maar daarom des te aannemelijker. Het is simpelweg gebaseerd op statistisch onderzoek. De online datingsite OkCupid heeft namelijk onderzoek gedaan naar meer dan 250.000 vragen en 7,5 miljoen antwoorden. Het doel? Ontdekken welke “veilige vragen” je kunt stellen om achter de ware persoonlijkheid van je date te komen.

Met deze vraag weet je hoe je date denkt over seks op de eerste date

Als je erachter wil komen of je date openstaat voor seks tijdens de eerste date, dan is er een verrassende vraag die je kunt stellen: Vind je bier lekker smaken?

Het is opmerkelijk, maar waar. Dit is binnen het uitgebreide onderzoek de enige vraag die voor zowel mannen als vrouwen een hoge voorspellende waarde heeft als we kijken naar mogelijk seks bij een eerste date. Vindt jouw date bier lekker smaken? Dan is de kans dat zij seks op een eerste date niet uitsluit maar liefst 60% hoger. De “bier-vraag” werkt zowel bij mannen als vrouwen. Kijk hieronder maar eens.

Met deze vraag weet je hoe je date denkt over seks op de eerste date

Percentage mannen & vrouwen dat seks tijdens de eerste date overweegt. Het gemiddelde van “iedereen” zie je in het blauw, en bierliefhebbers zijn zichtbaar in het rood. Mannen & vrouwen die van bier en diens smaak houden hebben maar liefst 60% vaker seks bij de eerste date.

Met deze vragen kun je voorspellen of je met jouw date een stabiele relatie tegemoet gaat

We hebben de spotlight zojuist behoorlijk op het seksleven geplaatst, maar minstens zo belangrijk zijn een aantal andere vraagstukken. Wat zijn bijvoorbeeld de kansen op een lange en stabiele relatie met jouw date. Om daar op subtiele wijze achter te komen zijn er een drietal vragen die je kunt stellen:

  • Kijk je graag naar horrorfilms?
  • Ben je ooit alleen op reis gegaan in het buitenland?
  • Klinkt het niet spannend om alles achter te laten en op een zeilboot te gaan leven?

Of jullie samen een succesformule zijn, ligt er helemaal aan of jullie op deze drie specifieke vragen hetzelfde antwoord geven. Is dit het geval, dan is de kans groot dat er potentie in de relatie zit. Ook deze conclusie is afkomstig uit hetzelfde gedegen statistisch onderzoek door OkCupid. Wil je meer weten over de totstandkoming en percentages met betrekking tot deze bijzonder interessante bevindingen op dating-gebied, ga dan naar onze vrienden van DatingGuru.nl.

Succes!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram