OneFit slaat de handen ineen met Heineken 0.0 en lanceert online home workout

OneFit X Heineken 0.0 online home workout

OneFit slaat de handen ineen met Heineken 0.0 en lanceert online home workout

Op zoek naar een home workout? OneFit slaat de handen ineen met Heineken 0.0 en lanceert online OneFit X Heineken 0.0 les voor een sporty en dry January.

OneFit X Heineken 0.0 online home workout

Het Nederlandse sport- en fitness platform OneFit sloeg enkele weken terug de handen ineen met Heineken 0.0 om sporten en een alcoholvrije maand te stimuleren. Inmiddels gaan we alweer richting februari, maar dat neemt niet weg dat de nieuwe OneFit X Heineken 0.0 online workouts zeker geen gepasseerd station zijn. De campagne is nog springlevend!

Dry January is een wereldwijd fenomeen waarbij velen de poging wagen een maand lang geen alcohol te consumeren en een gezonde levensstijl te hanteren. Of jij het hebt tot vandaag de dag hebt volgehouden weten wij niet, maar hoe dan ook helpt OneFit ons hier graag een handje bij; wie in januari Heineken 0.0 producten aanschaft bij Albert Heijn, ontvangt 4 weken gratis online sporten bij OneFit. Slimme jongens die nog niet zijn begonnen kunnen dus tot op de laatste dag van januari inspringen. Zo kun je thuis aan de slag met opgenomen lessen vanuit bijzondere locaties, zoals de AFAS Live en de Foodhallen West.

Het is nooit te laat om aan je gezondheid te werken

Een gezonde geest in een gezond lichaam, een eeuwenoud Romeins spreekwoord dat vandaag de dag nog belangrijker is dan voorheen. Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, maar sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, ook wanneer je op latere leeftijd start.

“Het is op dit moment belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven. Sporten is goed voor je gezondheid, je immuunsysteem en ook mentaal zul je je beter voelen”, aldus Edouard Leeuwenburg, Managing director OneFit. “Een tweede lockdown midden in deze tijd komt mentaal hard aan. Wij als OneFit vinden het daarom belangrijk om Nederland in beweging te houden. Met onze online lessen bieden we klanten een breed assortiment van high intensity sports tot en met ontspannende meditatieve yoga aan. Het overgrote deel van de lessen is speciaal voor de lockdown ontwikkeld en gemakkelijk te streamen vanuit je woonkamer, slaapkamer of balkon. Zo komen we sterk en fit door deze periode heen!”

De OneFit en Heineken 0.0 campagne speelt met de online 0.0 lessen goed in op de huidige situatie waarin iedereen het nieuwe jaar in lockdown moet beginnen. Het belang van sporten en een gezonde levensstijl is hiermee nu relevanter dan ooit en met Dry January is dit het perfecte moment om het jaar te voorzien van frisse energie en oprechte, goede voornemens.

Hoe het werkt?

Bij aankoop van minimaal 9,99 euro aan Heineken 0.0 producten bij Albert Heijn, kun je 4 weken gratis online sporten via OneFit. Upload je kassabon op heineken.nl/onefit en sport mee! En dat zijn natuurlijk geen standaard sportlessen. Van yoga tot high intensity, voor ieder wat wils. Ga vol frisse energie aan de slag met jouw doelen en zorg er bijvoorbeeld voor dat je bij het eerstkomende muziekfestival topfit bent.

Succes met de OneFit X Heineken 0.0 online lessen!

OneFit X Heineken 0.0 online home workout

Fotocredits: RUDGR.com

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram