Bij deze mooie hotspots wordt Valentijnsdag in Amsterdam naar een hoger niveau getild

Izakaya Amsterdam Valentijnsdag tips

Bij deze mooie hotspots wordt Valentijnsdag in Amsterdam naar een hoger niveau getild

Zoek je mooie tips voor 14 februari? Bij deze Amsterdamse hotspots van The Entourage Group wordt Valentijnsdag naar een hoger niveau getild.

valentijnsdag tips restaurants amsterdam

Nu 14 februari wel heel dichtbij komt in de agenda, is het de hoogste tijd om alvast iets moois te plannen. Je wilt met Valentijnsdag immers wel uitpakken. Toch? Wij denken in ieder geval alvast met je mee en hebben een aantal safe bets voor je op een rij gezet. De trefwoorden voor deze hotspots? Amsterdam, een sprankelende omgeving, intieme vibes en bovenal very good food & drinks.

Of je de veertiende van februari nu een cliché vindt of niet, je ontkomt er niet aan als je een speciale persoon in je leven hebt. En aangezien de meesten onder jullie inmiddels wel weten dat liefde echt door de maag gaat, mag het met Valentijnsdag niet ontbreken aan een mooi diner of in ieder geval een aantal lekkere hapjes en drankjes.

Als je wilt voorkomen dat je uiteindelijk ergens in Amsterdam komt te zitten waar het tegenvalt, dan loont het om je huiswerk vooraf te doen. Waar in onze hoofdstad zit je gegarandeerd goed met Valentijn? Lees maar mee.

Hotspots van The Entourage Group verrassen elk jaar met Valentijnsdag

The Entourage Group zal menigeen inmiddels bekend zijn en staat aan de basis van een diversiteit aan internationale horecagelegenheden van hoge kwaliteit. Of je nu een beperkt budget hebt of een iets dikkere portefeuille, in onderstaand lijstje slaag jij sowieso. Alle restaurants, bars en lounges voelen qua interieur en sfeer namelijk aan als een warm bad en zijn alleen daarmee al 100% geschikt voor een bijzondere avond. Tel hier de extreem kundige keukens bij op en je weet zeker dat jouw avond niet eindigt na het dessert.

Hieronder vind je de mooiste plekjes, verspreid door het centrum van Amsterdam, waar jij en jouw special person de veertiende van februari zeker aan jullie trekken zullen komen. Let op, de bovenste vier zijn ietsje duurder dan de drie hotspots eronder.

Izakaya Amsterdam Valentijnsdag tips

IZAKAYA Asian, Kitchen & Bar – Speciaal Valentijns menu

Zijn jij en je date helemaal gek van de Japanse keuken? Zorg dan vooral dat je op 14 februari een plekje reserveert bij deze populaire hotspot in de Amsterdamse Pijp. In deze Japanse pub, ontbreekt het je aan niks. Speciaal voor deze avond heeft de chef een 7-gangenmenu samengesteld, die je hartje nog meer sneller laat kloppen. Terwijl deze spectaculaire gerechten worden uitgeserveerd, shaken de elegante barmannen de volgende cocktail voor jullie klaar. Bemachtig jij een plekje?

Reserveren kan via info@izakaya-amsterdam.com of 020-3053090.

MOMO Amsterdam Valentijnsdag tips

MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Valentine Flower Pot

MOMO kenmerkt zich al meer dan tien jaar door de Aziatische gerechten, de 360-graden-bar en heerlijke cocktails. Elk jaar zet deze gevestigde plek van Amsterdam een nieuwe standaard en is MOMO nog altijd de constante innovator. Ook dit jaar met Valentijnsdag is dat het geval. Het team is weer druk bezig geweest met het samenstellen van een shared dining menu, die bestaat uit de signature creaties van deze hotspot. Om de avond compleet te maken, bestaat het dessert uit de Valentine Flower Pot. Een romantisch gerecht in zowel uitstraling als smaak.

Reserveren kan via info@momo-amsterdam.com of 020-6717474.

The Duchess Amsterdam Valentijnsdag tips

THE DUCHESS – Valentine Afternoon Tea & Pink Chocolate Explosion

Is jouw date een zoetekauw en scoor je extra punten met chocolade? Neem diegene dan vooral mee naar THE DUCHESS. Vanaf maandag 10 februari tot en met zondag 16 februari serveert deze adellijke hotspot een Valentine Afternoon Tea. Zilveren etagères vol met allerlei verschillende soorten hartige en zoetige creaties. Is dat nog niet genoeg? Bestel dan op vrijdag 14 februari de populaire Chocolate Explosion. Na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, verandert deze voor één keer in een roze feestje op je bord. Reserveer je plek via info@the-duchess.com of 020-8113322.

MR Porter Amsterdam Valentijnsdag tips

MR PORTER – Romantisch dineren met een uitzicht

Ben je opzoek naar een romantische setting, zodat je de hele avond liefdevol naar je date kan staren? Probeer dan MR PORTER. Deze ongeëvenaarde fine dining steakhouse bevindt zich in de stilistische nok van het W Amsterdam en heeft daarmee een adembenemend uitzicht op het centrum van de stad. Voor elke gelegenheid heeft deze chique plek wat geregeld. Neem plaats in het restaurant voor het speciale Valentijns-menu en laat je verrassen met de ongeëvenaarde smaakcombinaties die deze plek te bieden heeft. Neem jij je date liever mee voor een goede cocktail? Neem dan plek aan de karakteristieke 360-bar. Speciaal voor deze dag serveren elegante barmannen je een sexy cocktail met bourbon, limoen sap, egg white en framboos.

Reserveren kan via info@mrportersteakhouse.com of 8113399.

the butcher Amsterdam Valentijnsdag tips

THE BUTCHER – Valentine burger & pink milkshake

Heb jij meer zin in een meer informele setting met goed eten? Vier dan Valentijnsdag met een burger in je ene hand en een milkshake in je andere hand! Bij THE BUTCHER en THE BUTCHER Social Club serveren ze van 11 februari tot en met 16 februari een speciale Valentijns Burger in combinatie met een roze milkshake. Dit sappige broodje bestaat uit salade, krokante kip, tomaat en uicompote. Begin jij al te watertanden?

Voor meer informatie ga je naar www.the-butcher.com.

toni loco Amsterdam Valentijnsdag tips

Toni Loco – Heart Shaped pizza

Dat liefde door de maag gaat, is dus algemeen bekend. Maar wil je het dit jaar lekker simpel houden en een heerlijke joekel van een Amerikaanse pizza verslinden met z’n tweeën? Dan ben je bij Toni Loco aan het juiste adres. Naast dat pizza en romantiek heel erg goed samengaan, zit het hem bij Toni Loco in de vorm. De romantische twist zit ‘m namelijk in het feit dat je de pizza op je bord krijgt als een hartje. De Valentijns pizza is de hele week te bestellen voor een leuke prijs. Hier verover je dus zeker haar hart mee.

Bestel hem via pizza@tonilocopizza.com of 020-2091209.

bepita Amsterdam Valentijnsdag tips

Bepita – Flirten bij Bepita 

Ben je opzoek naar een unieke datelocatie? Dan weten wij wel waar je naar toe moet. De Midden-Oosterse stand Bepita, gelegen in The Food Department, verandert in de week van de liefde om tot flirtstand en heeft daarvoor speciaal een romantische deal samengesteld. Met de code Bepita Love krijg je bij het bestellen van twee pita’s en een bijgerecht, de derde pita cadeau. Zo kunnen jullie samen het diner samenstellen en leer je meteen elkaars smaken kennen. Sounds perfect, right? 

Bemachtig je plekje via info@bepita.com of 020-2091217.

Heb jij al een vermoeden waar jij heengaat met Valentijnsdag? Have fun!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram